Mit szólt a párod, amikor bejelentetted a nem tervezett
baba jövetelét?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy általában mi volt a reakció, amikor bejelentettétek, hogy jön baba, de őt még nem terveztétek? Pozitív reakció volt több, vagy inkább negatív?
kb egy napig emésztette, majd mikor mondtam, hogy megtartom szétmentünk.
Mikor 20 hetes terhes voltam megint összejöttönk, 14 éve vagyunk együtt és 4 gyerekünk van
a 3 kisebb tervezett volt :-)
2010. jún. 13. 10:40
2/11 A kérdező kommentje:
Akkor nálatok igazi happy end lett a vége. Ennek nagyon örülök. Sok rosszat hallattam már, hogy egy nem tervezett baba miatt szétment a pár.
2010. jún. 13. 10:46
3/11 anonim válasza:
Nálunk benne volt a pakliban, de nem számítottunk rá. Teljesen lemerevedett. Kiment és lemosta a kocsit, annyira nem tudott mit kezdeni a helyzettel:) Utána mondta hogy menjünk el még egy tesztért. Aztán mikor túl volt a sokkon, aranyos volt végig a terhességem alatt.
2010. jún. 13. 10:48
4/11 A kérdező kommentje:
Eddig két szép, jól alakult történet. :) Végre! Jó hallani, hogy történnek szép dolgok is! :)
2010. jún. 13. 10:57
5/11 anonim válasza:
Az én párom is lefagyott. Megfogta a kezem, és elrohantunk a gyógyszertárba még 3 különböző tesztért, persze mindegyik pozitív lett. :) Aztán lefotózta, elküldte egy terhes barátunknak, hogy ez biztos 2 csíkos-e, és akkor végül nagy nehezen elhitte. Megivott még aznap este fél üveg jégert, és onnantól kezdve már imádta. :) Sajnos az a Bébi 3 hónapos korában meghalt... :(
2010. jún. 13. 11:11
6/11 anonim válasza:
idézem: "hááát, én erre most nem tudok mit mondani" és kiment a szobából :) pár perc múlva visszajött és sugárzott a boldogságtól!!! (azt mondták az orvosok, h meddő...)
38hetes elmúltam
2010. jún. 13. 11:18
7/11 anonim válasza:
előző vagyok, azóta ösze is házasodtunk, és mindketten már alig várjuk h kibujjon apa büszkesége (kisfiú lesz) :)
2010. jún. 13. 11:20
8/11 anonim válasza:
4. baba nem tervezett a Parom megis az elso perctol kezdve nagyon orul a baba erkezesenek.
Sztem. ha a 8. lennek terhes annak is orulne.
2010. jún. 13. 12:13
9/11 anonim válasza:
Örülök, hogy mindenkinek ilyen jól alakult. Én inkább le sem írom a reakcióját, és hogy mit mondott rám, azon kívül hogy neki nem kell a baba. Szakított is velem januárban, azóta szóba sem áll velem. Most vagyok a 34. hétben. Sokan mondják, hogyha megszületik majd változik. Én már ebben sem reménykedem. Sokszor próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, és a családjával is, de csak falakba és bántásokba ütköztem. Sose tudtam volna elvetetni.
2010. jún. 13. 13:44
10/11 anonim válasza:
Az én párom is nagyon örült a nem tervezett babának. Lagzi helyett házra költöttük a pénzt. :D
Most 18 hónapos a fiunk, és októberre várjuk a kislányt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!