Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Párom kislányunknak az én...

Párom kislányunknak az én nevemet szeretné adni! Mit szólnátok hozzá?

Figyelt kérdés

Noémi vagyok.

Párom születendő kislányunknak is azt szeretné ha Noémi lenne.

Bele van szerelmesedve nemcsak belém de a nevembe is.☺😊

Viszont én nekem fura lenne ha a kislányom is Noémi lenne meg én is.

2018. ápr. 22. 17:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Én nem akartam, a "név kötelez",nem vagyok rossz ember,vagy vmi,de könnyebb életet kívánok a lányomnak,meg amúgy sem divat a családunkban :) Szerencsére egy régi vágyam teljesült: a kislányom Regina lett. ☺
2018. ápr. 22. 18:21
 12/20 anonim ***** válasza:
26%
Max. másodiknak adnám a nevem a lányomnak. A fiam 2. neve az apja neve.
2018. ápr. 22. 18:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik.
2018. ápr. 22. 18:57
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
Az mi kislányunk is az én nevemet fogja kapni. A fiunk apa nevét vitte tovább. Tudom, hogy most le fognak ezért pontozni, de nem érdekel. Nálunk ez hagyomány, ráadásul pont úgy van mint nálatok Kérdező, a férjem szerelmes a nevembe (is). Nekem is tetszik a saját nevem.
2018. ápr. 22. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
Nekünk a kisfiunk az apukája nevét kapta. Ha lenne egy kislányunk, akkor egyre jobban érlelődik bennem a gondolat, hogy az én nevemet kapja. És most úgyis ez a felállás az egyedi :D. Különlegesebb számomra, mint a rohadtul egyedi nevű Zselyke, Noel, stb
2018. ápr. 22. 21:39
 16/20 anonim ***** válasza:
78%
Férjem is az én nevemet akarta a Kislányunknak. Már a pocakban úgy szólította. Nekem tetszik a nevem, így beleegyeztem. Most a Kisfiúnknak én szeretném adni a Férjem nevét, tehát azt viszi tovább. Szeretem a nevét és Őt is! Nem is volt kérdés, hogy mi lesz a kicsi Fiúnk neve!
2018. ápr. 22. 21:43
 17/20 anonim ***** válasza:
84%
Aranyos gesztus. ☺ A saját nevem nem adnám,mert rühellem a férjemnek se tetszik meg is értem.. 😅 Szerencsére fiúnk lett. A Noémi név nagyon szép szerintem. 😊
2018. ápr. 22. 21:59
 18/20 anonim ***** válasza:
Nekem ha Fiam lesz akkor biztos hogy az Apja nevét kapja, ha Lányom lesz akkor még gondolkozok rajta meg ugye számít az Apja véleménye is hogy Ő szeretné e de én mindig az én nevemet akartam a Lányomnak nem azért mert szép meg mennyire szeretem csak azért mert én így szeretném.
2018. ápr. 23. 02:34
 19/20 anonim válasza:
Szia. Nekem anyukámat Zsófiának hívják engem meg Zsófinak. Amikor kisebb voltam nem szerettem mert folyton úgy hívtak, hogy "kis Zsófi". De most már nem zavar. De az vicces szokott lenni, amikor bemutatkozunk és néznek ránk, hogy mindketten Zsófik vagyunk. Legalább nem lesz nehéz megjegyezni :)
2018. ápr. 23. 20:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Miét ne? Semmi fura nincs benne. A gyereket úgyis becézni fogja, fogjátok még élete végéig is.
2018. máj. 20. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!