Leendő anyukák mit szólnátok hozzá ha?
Hja nem.. Ne aggaszd magad. Ha nem hagyod el magad nem lesz annyi. Azért a baba a magzatvíz a mell növekedés a stb az ott az az 1-1.5 kg. Nem gond ez. Simán jo. Nekem azert 1 kg, mert a cukordieta miat en fogyok. A baba hízik.. Szóval ő a doki szerint "elveszi ami kell" vitamint kell tolni, hogy a fogaid ne menjenek tönkre (stb). A lényeg h ha megszulok azt mondta a vedono kb. 5 kg minusszal leszek.
Gondolom akik elhiznak, se igy tervezik. Nekem az végzetes lett vna. Előtte eleg komoly bajom volt ami ilyen sok zabalassal fuggott ossze.
Nem gáz ez a diéta. Nem is értem h mas mit szívatja magat vele.. En siman tartom es meg csak nem is drágább. (hat nyilván nem az update boltból veszem a dolgokat)
24. Héten úgyis menned kell neked is cukorterhelésre, utána belgyógyászhoz. Mondod neki, hogy milyen aggályaid vannak, meg, hogy voltál elhízva, segítsenek neked ebben, és elmondjak mit hogy csinálj.
Jo amugy nemtom mennyire érdemes tartani a 180as cht ha nem vagy cukros vagy mennyire karos ez rad vagy a babara. Ezért kérdezd meg. Az tuti nem karos ha nem zabal az ember ossze mindent amit talál.
En tornasz vtam.. Biztos van kivétel, de nekem a tobbseghez hasonlóan elfelejtett mellem nőni. :) en nem bánom ha lenne egy eros b
De jo neked. Nekem 75a-max 80a..gyenge b..ről most 85b. Es ennyi. De mondjuk azt mondtak a b tuti lesz.
Ami engem kiakasztott az elején h nehogy vizesedjek. Na arra azt mondta a vedono, h keves sot egyek es igyak sokat. Nekem ez is bevált. En rajtam viz sincs. Mindig nyomkodom a lábam de semmi. Sot a legjobb h azt mondta a férjem, h a seggemen elmúlt a narancsbor. :) igazából mar csak abban bízom nem is akar visszajonni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgy..
Éppen nemrégen írtam ki, szóval hasonló gondjaink vannak :(
De furcsa, hogy milyen másképp éljük meg a dolgokat :)
Én évekkel ezelőtt lefogytam 25kg-t, amit azóta tartottam. Sokat sportoltam, futottam, edzettem. Aztán terhes lettem, és egyből visszavettem a sportból. Ésszerű keretek között étkezem, azért nem makulátlan az étkezésem, alapvetően egészséges, de azért több szénhidrátot kívánok. 24 hetes vagyok, és most tartok +4kg-nál. Engem aggasztana, ha fogynék, hiszen már a baba+ magzatvíz és a két számot nőtt melleim legalább egy-ket kg :D
Én imádok kismama lenni, figyelem a súlyom, de azért nem élem meg nehezen az alak változást. Szerintem kicsit el kellene lazulnod és élvezni a babavárást:)
Hidd el, baba után szinte azonnal le fog menni a plusz, de ha marad is pár kg, gyorsan leadjuk! Egyszer már jelentősen lefogytunk, miért ne menne mégegyszer?
Szerintem vedd picit lazábban, mert ha most 1kg aggaszt, mi lesz , ha vizesedsz és feljönni a végén +4-5kg? Ami szüléssel lemegy, a babát nem érinti. A babavárás alakváltozással jár, ezt szerintem el kell fogadni. És ha sikerül, sokkal nyugodtabban és boldogabban tudjuk megélni az egészet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!