Péterfy kórházban fogok szülni, ha nem sikerül alapítványi szobát kapnom (nem lehet foglalni úgy tudom), akkor a többiben milyenek a viszonyok?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 18. 08:18
11/16 A kérdező kommentje:
Első babám lesz, így bocsánat a laikus kérdésért, de ha azt mondják nem adnak, akkor én mint anyukája nem adhatok neki, amikor nálam van (cumiból, svéd itatóspohárból)? Max mondom előtte orvosnak, hogy én szeretnék adni, a nővéreknek meg majd utána, hogy adtam. Vagy akkor aztán leharapják a fejem és a maradék napon megnézhetem magam?
2018. máj. 25. 11:33
12/16 anonim válasza:
Adhatsz kiskanálból vagy cumisüvegből. Utóbbiról van egy urban legend hogy akkor nem fog szopizni de nálunk nem igy volt, simán szopizik nagyon ügyesen már 9 hónapja!
13/16 anonim válasza:
Borzasztó az a kórház. 4-ből 3 gyerekem született ott. Az elsővel nekem is megvolt a kiszáradás, sárgaság, rossz vérkép, mert nem hitték el, hogy tényleg semmi tejet nem voltam képes produkálni. A második nem ott született, ő kapott pótlást is, vizet is, volt bekészítve a szobába sterilizáló folyadék is. Szvsz ez a babarát, nem az amit a Péterfyben művelnek. A harmadiknál már tudtam mire számítsak, vittem cumisüveget (mikrós sterilizálóval), babavizet, és amikor nem látták bizony itattam. A negyediknél szintúgy, neki már nem csak vizet, hanem cumit is adtam, és amikor beszóltak érte kb kiröhögtem. A szobák amúgy borzalmasak. A harmadikkal nem jutottunk be az alapítványiba, mert iszonyatos teltház volt éppen, az utsó estére mehettünk volna, de addigra már úgy voltam vele, h mindegy mert megyünk haza, kibírjuk. Negyediknél pár óra után sikerült átköltöznünk, kényelmes és tágas volt, viszont irtó koszos... én törölgettem le a polcot az éjjeliszekrényt, a mosdót. Vicc volt, nem takarítás amit a néni csinált. Ja és a nem alapítványi szobák "közönsége" ugye a körzetből (VII, VIII. Kerület) tevődik össze, amit nem is szeretnék tovább jellemezni.
14/16 anonim válasza:
Nekem sem jött SEMMI tejem. Mondtam, mérjük le szopi előtt-után, 0, azal nulla milit szopott. Persze ordított, hiszen éhes volt, de nem voltak hajlandóak neki pótlást adni. Segítséhet annyit kaptam: tegye mellre anyuka! :D Na, persze besárgult, kiszaradt... Következő babát tuti nem ott szülöm, hiába van ott a dokim, akit egyebkent imádok. Keresek olyan kórházat, ahol adnak pótlást, van bent a suobában szerilizáló, stb.
15/16 anonim válasza:
13-as: hol szülted a második babát?
16/16 anonim válasza:
13 vagyok, bocsi régen jártam már itt. SOTE 1 Baross utcai kórhában született a második. Nyilván ott sem minden fenékig tejfel, de szívesebben mentem volna oda a többiekkel is, sokkal normálisabb volt minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!