Várandósság utolsó harmadában voltatok koncerten Budapest Park-ban?
Én semmi zajos helyre nem menten a várandósság alatt(se mozi,se fesztivál,se koncert).de valahogy akkor nem is kivankoztam.
Szerintem a saját döntésed :) van akinek a picije megviseli van akinek nem.
Én az A38-on voltam. Na ott mindenhol hangos volt a zene. :)
Természetesen hátul álltunk.
A Parkban is sok hely van, ahol távol lehet lenni a lökdösős tömegtől. A bár vagy kajás részen, a bejárat utáni fáknál, stb. Úgyis ott látod meg, hol lesz jó.
De kizárólag üveges üdítőt kérj majd! Kitudja..
Értem, hogy sok ember fél ettől a dologtól, de azért túlzás, hogy egy várandós anyukának be kell zárnia magát csendbe és nyugalomba. Persze van határ, de ez még egyáltalán nem a veszélyes kategória.
Nem egy ismerősöm ment el a Parkba várandósan. És nem, nem huszonévesek. Egyikük 35+os volt akkor. :)
De ez is csak azért kérdés, mert hogy jaj, vajon mit vár el a társadalom..? Szomorú. Tedd azt, ami jól esik (csak ne cigizz, igyál és kábítószerezz..)!
BungeeJumpee-zni úgyse mész el, mert nem esne jól.. :D
12-es vagyok.
Azt hozzá tenném, hogy én a 39. héten mentem el a párommal moziba egy Star Wars filmre.
A fiamat egyáltalán nem rázta meg. Direkt figyeltem, hogy reagál rá. De nem zavarta. Pedig az is hangos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!