Meddig lehet terhesen biciklizni?
Szülés előtti napokban is ttekertem, hátul a másfél éves gyerekemmel.
Nem értem amúgy, hogy miért esnék el. Aki nem épp terhesen tanul meg biciklizni, valamint gyakran használja, az nem esik el...
Amíg jól esik. De ha neked hazafele fáj is a hasad biciklizés közben, akkor nem nagyon kéne már. Hány hetes vagy, hogy ennyire nem szeretnél (még?) táppénzre jönni? Bejáráshoz nincs más opció?
Felénk esetleg a részegek szoktak bicajjal elesni.
Elvileg bármeddig, gyakorlatilag veszélyes
A kismamák könnyebben megszédülnek
Egy idő után az egyensúlyérzék is más lesz, mert változik a súlypont
Lazulnak az izmok, az izületek ( készülve a szülésre, már az első trimeszterben is)
Tehát sérülékenyebb az ember..
Az esést nem is emlegetve..
Szóval normal esetben én az első időtől hanyagolnám a biciklit és a futást is..( hanyagoltam is..)
Szia, én két nap múlva lépek a 40. hétbe és tegnap is bicikliztem:-D vigyázok magamra és mindig jön vki velem, nem megyek gyorsan, így minden oké. A sok sétától meghülyülök, így meg gyorsabb elmenni mindenhová. A kórházba is 1 óra majdnem gyalog most már... És ha emiatt jönnének a fájások véletlenül, hát na, már időben lennénk nagyon is :-D egy-két héttel ezelőtt kérdeztem NST-n, hogy gáz-e, hogy még mindig tekerek, azt mondta a nőci, hogy ha lehet, ne híreszteljem, viszont ő is sokáig így ment mindenfelé:-D
Vigyázz magadra nagyon, ha nincs probléma és nem vagy nyitva, akkor nyugodtan :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!