Lehet biciklizni terhesen? 15hkm?
Figyelt kérdés
Vidéken lakom elég dimbes-dombos,földúton,szerintetek nem baj ha biciklizem mert elég mesze van minden tőlem(pl:15 perc séta a legközelebbi bolt) eddig majdnem minden nap bicikliztem,remélem nem lesz semmi baja a picikémnek,!!! van valaki aki szokott biciklizni??2015. márc. 4. 12:32
1/6 anonim válasza:
Én a fővárosban lakom. A dokim már az elején mondta, hogy ha lehet, akkor ne bringázzak a bukkanók miatt, stb..
Majd megkérdeztem tőle, hogy autóba, buszra ülhetek?!
Elkezdett nevetni és annyit kért, hogyha úgy érzem, hogy már sok, akkor pihenjek, akár órákat is üljek le egy padra.
2/6 anonim válasza:
Én is bicikliztem mindkét terhességemmel. NEkem azt mondta a dokim, hogy amíg nem keményedik tőle a hasam, addig lehet. Az elsővel nem volt gond, végig bicikliztewm, persze csak kényelmes tempóban. Másodikkal a 34. hétig tudtam, utána már keményedett közben a hasam, mert kiderült hogy túl sok a magzatvíz. De a babáknak nem lett baja, mivel ésszel csináltam. A kerekezés még jót is tesz, ha nincs erőltetve. Főleg, ha nem 15 hetesen ülsz fel a biciklire, hanem előtte már pl rendszeresen tekertél. akkor nem lesz megerőltető és megterhelő még pocakosan sem.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! hát eléggé edzésben vagyok :-D nem megterhelő módban továbbra is bicajozom majd!!de azért a biztonság kedvéért majd megkérdem a dokimat is! de nekem anyum is szinte végig biciklizett a terhességei alatt!
2015. márc. 4. 13:05
4/6 anonim válasza:
Ha hozzá vagy szokva akkor nem baj. De ha valami nem jó akkor nem szabad erőltetni, ezt csak te bringázás közben fogod érezni.
5/6 anonim válasza:
Tényleg terhesség függő. Én is 15 hetes vagyok, de már nem merek ráülni, mert feszít. De a lányomnál a 30 hétig bicikliztem, semmi bajom nem volt. De most nem merek, ez a baba lejjebb ágyazódott be.
6/6 anonim válasza:
Szerintem simán lehet, a hollandoknak sincs semmi bajuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!