Hány fokon mossam ki a babaruhákat?
39 hetes vagyok, már megvan minden ruhácska, csak ki kellene őket mosni, viszont szinte mindegyik cimkéjén 30-40 fok mosási hő van megadva. Viszont van köztük használt is, meg egyébként is szeretném az új ruhákat is magasabb hőfokon kimosni először, legalább 60 fokon.
Vagy elég a 40 és vasalással fertőtlenítsek?
Köszi
Én 40 fokon mosom őket, mert a legtöbbet tényleg csak annyival elég. Én nem merném bevállalni a 90 fokot, nem szeretném tönkre tenni a kapott ruhákat, még akkor sem ha használtak (főleg, hogy a legtöbbet csak kölcsönbe kaptam, később visszajár). Egyébként sem leprás gyerekről kerültek le...
A mosóporhoz viszont én raktam Vanisht is, amikor először mostam ki őket, duplán öblítettem és átvasaltam. Nekem egyébként is mindenki azt mondta, hogy a babaruhákat egytől-egyig vasaljam mosás után.
Szóval 40fok+vasalás szerintem is elég.
Sziasztok, köszönöm mindenkinek, maradok akkor a 40 fok + vasalásnál, én sem szeretném tönkretenni a ruhákat.
Mindenkinek szép napot, boldog várakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!