Nem tudom mivel mossam ki először a babaruhákat és hány fokon?
szia..mi is ariellel mosunk már a születése óta...az öblítő lenor..semmi probléma nem volt szerencsére ezek miatt.De hallotam hogy valaki ecettel mossa ki a kis ruhácskákat..az illata teljesen semleges lesz tőle..és szépen tisztít. :)
ha nagyon félted a picid,próbáld ki...én nem tettem :S
Szia! Én is sokat törtem a fejem szülés előtt, hogy mivel mossak. A lényeg, hogy először próbálj meg valami sensitiv mosóport (asszem pont Arielt használtam én is) meg sensitiv öblítőt. Ha a babád bőre nem érzékeny, akkor szinte mindegy mivel mosod, a lényeg, hogy jól ki legyen öblítve.Pl mosás után kiöblíted még egyszer, és kicentrized. Ha lassan szárad ebben a nyirkos időben, akkor biztos ami biztos, vasald is ki, mert az fertőtlenít, ha jól tudom. Babám fél éves, már a saját cuccainkkal együtt mosom az övét is, de eleinte mindig külön kezeltem. Elég fárasztó meló ez szülés után, de ha nincs elég cucca, akkor bizony gyakran kell mosni. :-)) Ha van segítséged, használd ki, mert szükséged lesz a pihenésre! :-))
Jó babázást!
Ui.: Ja! Én 40 fokon mostam.
Az a lényeg hogy ha lehet folyékony mosószert használj abból is keveset, és öblítőt NE! Nekem a gyerekorvos ajánlotta, mert nagyon ekcémásan született a lányom(amit mostanra már kinőtt:-))), és újra kellett mosnom a ruhákat:-(((
Így a másodiknál már autómatikusan csak folyékony mosószerrel(Ariel) mostam ki a ruhákat és öblítőt nem használtam! De szerencsére Neki nem olyan érzékeny a bőre mint a Nővérének volt:-)
Szóval szerintem az a praktikusabb(hogy ne kelljen újramosni a ruhácskákat) ha így kezded:-)
Jó babázást!
Az első babámnál Ariellel mostam, valamitől kipattogott, azt mondták váltsak mosóport.
Most várom a második babánkat Lenor babásat vettem, öblítőnek meg szerintem bármelyik fehér sensitív jó. 50 fokon mostan, már csak vasalni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!