Nem vagyok kismama, egyszerűen csak most olvastam egy kérdést, ahol a kismama írta, hogy ő a dinnyét kívánja, erre a válaszokban különbözőbbnél különbözőbb ételek jelentek meg, hogy ki mit kíván(t) terhessége alatt: kakaós csiga, hideg tea, snickers...
Van BÁRMI ami ezt befolyásolja? :D Vagy ez tényleg ennyire random?
2018. ápr. 16. 20:16
1/9 anonim válasza:
Persze.
A gyerek elvonja a tápanyagokat, a kismama pedig jó esetben érzi, hogy mi hiányzik. De pl. a kalciumra figyelnie kell, mert azt nem érzi, aztán kiesnek a fogai.
2018. ápr. 16. 20:31
2/9 anonim válasza:
Én nem tudom.. 1. babámmal mikor terhes voltam, az utolsó pár hétben meg tudtam őrülni a fagyasztott pizzáért, pedig azon nincs semmi hasznos. Korábban normális, általában egészséges dolgokat kívántam, főleg dinnyét, uborkát, paradicsomot meg sajtot. Második babámmal babot és kukoricát, utóbbiért sose rajongtam, szóval nem értettem honnan jött, meg halat, egész életemben nem ettem annyi babos meg kukoricás tonhalsalátát, mint az utolsó 3-4 hónapban, azóta rá se tudok nézni.. úgyhogy szerintem tényleg ennyire random. :D
2018. ápr. 16. 21:50
3/9 anonim válasza:
Írta az első válaszoló, hogy a kálciumhiányt nem érzik a kismamák, hát lehet, hogy én vagyok az ellenpélda, mert én napi 2 liter rizsitalt benyomtam (volna, ha nem lenne aranyában, így csak 1-et). Nem is hullottak ki a fogaim (mondjuk vitamint is szedtem).
2018. ápr. 16. 23:31
4/9 anonim válasza:
Teljesen Random de valószínű köze van ahhoz hogy a baba épp mit von el a szervezetből.. Nekem volt pár hét amikor minden nap babot ettem. Egész életemben nem ettem meg fele annyi babot sem.
2018. ápr. 17. 00:28
5/9 anonim válasza:
Hormonoktól leginkább
Plusz, ahogy írták számít az is épp mit von ki a szervezetből
Én a cikros, édes dolgokat kívánom.. Nem hisuem hogy azt vonja
De pl a tejtermékeket nagyon... Pedig nem vagyok ifa amigy értük.. Emiatt a kalciumra oda is figyelek
2018. ápr. 17. 05:36
6/9 anonim válasza:
Én első terhessegnel vega lettem. Konkrétan a hust ha megereztem a számban öklendeztem, de a sárga dinnyebe meg bele tudtam fulladni. Meg a barackba. Csokit viszont nem kívántam csak a fánkot, de azt minden reggel 1 db-ot lekvaros epres csokis mindegy, de ha ezt ettem reggel akkor jó volt a gyomrom ha sosat rosszul voltam. Utána ősszel meg a zöldalmát de csak a zöldet... most meg a mizlit, de nem a csokis gabonapelyhet hanem a gyumis zabosat... napokig ellennek rajta. Jajj meg most a teszta, pár napja elek halok érte :) fogalmam sincs mikor műt és miért... csak úgy jön. Szedek melle mondjuk vitamint és kalciumot Ill mg-t.
2018. ápr. 17. 06:13
7/9 anonim válasza:
Én láda számra ettem a cseresznyét szamócát dinnyét.
Kukoricát.
Haszontalan dolog amit kívántam a jég...
Csak azzal tudtam inni bármit.
Vagy shaket készítettem.
Érdekes a terhes női test. :)
2018. ápr. 17. 06:27
8/9 anonim válasza:
Az biztos h érdekes. Egyszer megettem 3 tábla narancsos csokit, olyan rosszul lettem tőle, hogy szó szerint 1-2 kocka csokinàl többet évekig nem birtam megenni. És még attól is rosszul volt a gyomrom.
Most 19 hetes terhes vagyok, és ha nem eszek gyümölcsöt és csokit vagy valami csokis dolgot, vége a világnak. Ezektől a mennyiségektől felkéne fordulnom normál esetben... És nem... Igen érdekes...
2018. ápr. 17. 10:31
9/9 anonim válasza:
Szerencsére én is egészséges dolgokat kívánok, nálam a tonhalsaláta és a fokhagymakrémleves a nyerő, ha soha nem ehetnék mást, csak mindig ezt a kettőt én lennék a legboldogabb!
😁 Gyümölcsből nálam az eper és a szőlő a nyerő, sajnos dinnye még nincs, de szerintem az is el fog fogyni nálunk.
Az egyetlen haszontalan kaja amit imádok az a ristorante mozzarellás pizzája.
Én azelőtt is szerettem ezeket, de nem voltam megőrülve egyikért sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!