Cukor tehelés várakozasi idejében mit lehet és mit nem csinálni?
Enni nem 2 órán keresztül az ok. De van ahol azt írják utana lehet sőt kell vizet inni van ahol meg azt írják tilos. Van ahol azt írják nem szabad mászkálni van ahol meg el lehet menni és 2 óra múlva kell vissza menni.
Szóval szabad e inni utána vizet és tényleg egy helyben jobb ülni?
Volt aki azt mondta jobb utána mozogni sétalni mert ha nem akkor tuti magas lesz a cukrom...
14.07 vagyok. szerintem azért nem egységes a gyakorlat, mert az egész vizsgálat pontosan annyira precíz...
Gondolj csak bele: hogyan is lehetne összehasonlítani egy alapvetően gyors anyagcserét egy lassúval, egy 50 kg-s szervezetet egy 90 kg-sal, egy sok édesség evőt egy édeset nem szeretővel (akinek a szervezete sincs hozzászokva a cukorhoz). Mindenkinek ugyan annyi cukrot kell bevinnie, a szervezetük meg totál máshogy működik - hogyan lehetne megbízható az eredmény??
Hülyeség az egész, én a harmadik és negyedik gyerekkel meg sem csináltattam...
"Nagyon fontos, hogy a glükóz elfogyasztása után 2 óráig nyugalomban kell ülnöd, nem ehetsz és ihatsz továbbra sem, különben az eredmény nem megfelelő. Abban az esetben, ha sétálsz, mozogsz, több glükózt hasznosít a szervezeted, így nem a normál glükózfelhasználást mutatja majd az eredmény."
A dietetikust személyesen is ismerem, kiváló szakember.
A forrás pedig: [link]
Egyszerű oka van annak hogy hol mit engednek: van ahol komolyan veszik azt hogy mennyire veszélyes lehet a diabétesz a magzatra és az anyára nézve és ahol marhára szarnak bele csak legyenek túl rajta mert úgy állnak hozzá mint a primitív 13-as válaszoló akiben annyira túlteng a felelősségtudat hogy ekkora áldozatra sem képes a benne fejlődő gyerekért. Nyilván az egész hülyeség és a diabéteszeseknek csak több vizet kéne inni hogy felgyorsuljon az anyagcseréjük vagy ledobni pár kilót és máris nem lennének cukorbetegek...
Amikor én voltam akkor pl. volt egy nő aki elájult és őt utána ott helyben ellátták azonnal, remélem akit szélnek eresztenek erre a két órára azt majd ellátják a postán meg az Aldiban ha rosszul lesz...
"Soha nem volt baj a cukrommal.."
Pont a 2es diabetesz az, ami idősebb korban alakul ki. Ami tegnap nem volt, nem biztos, hogy holnap sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!