Cukor tehelés várakozasi idejében mit lehet és mit nem csinálni?
Enni nem 2 órán keresztül az ok. De van ahol azt írják utana lehet sőt kell vizet inni van ahol meg azt írják tilos. Van ahol azt írják nem szabad mászkálni van ahol meg el lehet menni és 2 óra múlva kell vissza menni.
Szóval szabad e inni utána vizet és tényleg egy helyben jobb ülni?
Volt aki azt mondta jobb utána mozogni sétalni mert ha nem akkor tuti magas lesz a cukrom...
Én elmentem bevásárolni addig.
Nem tartottak ott.
Nem tudom, ha azt nézik, hogy dolgozik a szervezetem, miért kéne egy helyben ülnöm??? Soha nem ülök egy helyben 2 órát egyhuzamban. Szerintem nekem akkor adott volna "téves" eredményt, ha meg sem moccanok.
Azért mert nyilván a szélsőséges helyzetben mérik és nem "valós" élethelyzetben mert ha itt nincs probléma akkor jó eséllyel normál állapotban sem lesz. Ha van probléma akkor pedig normál állapotban is figyelni kell erre és nem csak akkor ha a kanapén üldögélnél egész nap.
Szerintem teljesen logikus és mivel optimális esetben erre egyszer van szükség az egész 9 hónap alatt szerintem túlélhető de a gyerek biztonsága nekem legalábbis megért 2 órányi cukortól összeragadt szájjal, étlen-szomjan üldögélést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!