Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Csinlatam kettő ugyan olyan...

Csinlatam kettő ugyan olyan tesztet egyik pozitiv a masik negativ hogy van ez?

Figyelt kérdés
Tegnap délután csinaltam egy xepil 2dbs tesztet az egyik pozitiv volt amit tegnap délután csináltam amit ma reggel első vizeltből az negatív jart már igy valaki mi lett a vége???
2018. ápr. 16. 08:59
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a tegnap délutáni ^

[link]

Ez a ma reggeli első vizeltből ^

2018. ápr. 16. 16:08
 12/20 anonim ***** válasza:
Én szürkének látom a csíkot.Ez száradási csík.
2018. ápr. 16. 16:15
 13/20 A kérdező kommentje:
Ahogy a vizeletben tettem akkor lett egyből ilyen 20mp se telt el és száradási csik?
2018. ápr. 16. 16:29
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
9,10es, aha... én meg apáca vagyok és úgy lettem terhes... Amúgy pedig senkit se megbántani akarok de most komolyan ha a gyk és a klinikai tesztek szerint kene véleményt mondani szerintetek? Itt 10bol 8 azt mondja h nem veri át az xepil, 2 én váltig állítják h de. Hat ne haragudjatok de én akkor is a hivatalos teszteknek hiszek. Fokent azok akik mondom mindenkor tesztelnek meg akkor is ha tegnap volt neki aktusa és látjátok h pozi? Az meg h valaki csap alá tette, vagy volt ilyen vagy nem. Vagy tényleg pozi lett vagy elaztatta és kijött a száradasi csík, vagy simán a kontroll csík. De persze ez a gyk. Itt meg ufok is vannak akik teherbe ejtenek nőket....
2018. ápr. 16. 16:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Na végre betöltötte nekem is a képeket de nekem ez nagyon szaradasi csiknak tűnik. Semmi színe nincs, szürke. Szerintem ezek negatívak. A délutáni mennyi idő után lett ilyen? A másik egyértelmű negatív!
2018. ápr. 16. 16:53
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
14-eske, igazad van, tényleg szuperjó teszt, hogy 2 percen belül ilyen száradási csíkot produkál. Ha meg nem száradási, hanem igazi, akkor még jobb, hogy másnap reggel negatívat mutat. Te vagy az xepil marketingese, vagy mi?
2018. ápr. 16. 17:05
 17/20 anonim ***** válasza:
32%
14 te tipik az az ember vagy hogy "amit ÉÉÉN nem tapasztaltam az nincs!!" Ez borzasztó jellemvonás! Javaslom tágítsd kicsit az elméd.
2018. ápr. 16. 17:07
 18/20 anonim ***** válasza:
37%
14, ez aztán valóban b*szott jó teszt....konkrétan szellemcsík ami egy kezdő remenykedőt simán átver.
2018. ápr. 16. 17:10
 19/20 A kérdező kommentje:
15# amint fel szívta a vizeletet
2018. ápr. 16. 18:03
 20/20 anonim ***** válasza:
Szia! Mi lett végül?
2018. júl. 2. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!