Ez normális, hogy ennyire nem birom?
2. Terhességem, 17 hetes vagyok, de már most nem birom.
Állandóan szurkál, fáj a hasam, pedig szedem a magnéziumot. Egész nap aludnék, olyan fáradékony vagyok. Az elején olyan hányingerem volt mindentől de még néha most is.
Egy hájas disznónak érzem magam..
Szóval most valahogy nem repesek az örömtől, vagy hogy is fogalmazzak.
A lányomnál a 40 hétes is szaladtam kb. De most.. :(
Mennyi idős a nagy?
Egész terhességem alatt fáradékony voltam, nekem nehezebb volt, mint két 3 éven alulival itthon.. pedig nem könnyű eset a kicsi, 5 hós korig állandóan kézben akart lenni stb.. Szóval nem viseltem valami jól a terhességet, első babámmal bezzeg 39 hetesen a kórházból hazasétáltam, 45 perc volt, mert jól esett, meg jó idő volt.. de végig jól bírtam amúgy, ez csak egy példa volt.
Nálam is,dettó így van. Mondjuk hányingerem az első terhességemnél is volt. De az elsőnél a szülés napjáig mindent meg tudtam csinálni,most meg mint egy bálna úgy érzem magam már elég rég óta. Most vagyok 35 hetes és már nagyon elegem van . Megmozdulni alig birok. Állandóan keményedik a hasam. Ahogy pedig a baba mozog elég fájdalmas.
Kitartás neked
Nekem elso terhesseg es megis igy erzem magam :D Tapos csirke vagyok de nem hiszem,hogy baj :D minden terhesseg mas azt mondjak hat Neked most ilyen jott soron ne csuggedj tuleljuk 💪😃
Boldog babavarast!
Normalis!
Nekem is 2. terhesseg,31 hetes vagyok. A lanyom 2.5 eves.
Minden percem lekoti, nincs pihenes-lustalkodas!😁
Egesz napom egy rohanas szinte. Delutan amikor alszik, akkor is van mit csinalni, ugyhogy csak ejszaka tudok pihenni. De a nap masodik feletol mar hullanak erzem magam.😩
Foleg ha melegebb van akkor mar rendesen vizesedek, kicsit tobbet kemenyedek... neha mar a magzatmozgas is faj. Szoval nem egyszeru igy a masodik terhesseg. Nagyon varom a veget mert egy roncsnak erzem magam, mint akin atment az uthenger!🤪
3.terhességem és ezt szőrnyen nehezen viselem.
A rosszullétek még tartanak (14 hét), a 16 hósomat alig tudom ellátni.
Lassan telik az idő, olyan mintha mindig terhes lettem volna és nem telne az idő.
Másik kettőnél fittvoltam.
Talán most a korom miatt is nehezebb, 41 éves vagyok.
Kitartást mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!