Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt lehet szúnyogr...

Terhesség alatt lehet szúnyogriasztót használni a lakásban?

Figyelt kérdés
Nem árt ha belélegezzük?Elektromosra gondoltam.Ha lehet,akkor ajánlanátok valamilyet?Megesznek a szúnyogok,és már nembírom...muszáj valamit venni.És a csípésekre kenhetek valamit?Pl.fenistil gél?Vagy tudtok valamit?Mert szétmarom már magam...:( Köszi ha segítetek!(31h)
2010. jún. 12. 13:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Csípésekre ecet. Egy kicsit mar és viszket utána, de szépen elmúlik.

Elektromos szünyogriasztó a legjobb most. Én pl. vettem olyat amit magam körül tarthatok zsebre akasztva, vagy akárhogy. Elemes és kb. úgy működik mint az elektromos. Csak persze az utántöltő egy vagyonba kerül.

2010. jún. 12. 13:23
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)Ez jól hangzik hogy magadnál tarthatod:)Nem is hallottam még ilyenről.Azt hiszem jövőhéten beszerzek akkor egy elektromosat ha tényleg lehet:)
2010. jún. 12. 13:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én használom...remélem nem ártok vele a bébimnek...

de hogy lehet-e, azt nem tudom...:-(

üdv(31h)

2010. jún. 12. 15:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem az ablakban (kinti oldalán)van, olyan szunyogriasztó, ami elemre megy, és ventilátoros, állitolag 6 méterről elkergeti a szúnyogokat, és abszolut embernek nemártó szaga sincs! Nagyon jó, és nagyon bevált! Reggelre az összes szúnyog a földön van "megboldogulva"! Biolit termék!

De viszont van elektromos is, azt csak lefekvés előtt 2-3 órát van bedugva, ez is nagyon jo! :) Sok sikert neked is! 18 km

2010. jún. 12. 18:04
 5/5 Kriszta66 ***** válasza:
FENISTILT lehet használni.
2010. jún. 13. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!