Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen szúnyogriasztót lehet...

Milyen szúnyogriasztót lehet használni 17 hónapos babáknak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 07:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Galaktiv bio csecsemő kortól használható. Létezik külön kullancs és külön szúnyog ellen. Patikákban és dm-ben lehet kapni.

Otthon pedig a konnektorba dughatók közül a Raid Night&day-t mondta a dokink, így nálunk ilyen van.

2011. máj. 3. 07:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van.Úgy ne menj be a patikába hogy ilyen korú babaára keresel mert én így tettem erre befújtam vele otthon és a cimkét le kellett húnom ott is volt rajta szöveg és akkor vettem észre hogy 2 év alattiaknak nem alkalmazhaó.1 éves volt a babám.Visszamentem a patikába és kivertem a balhét erre óh hát használja nyugodtan.Hát nem tettem.Én is itt olvastam a Bio szunyogriasztóról és az nagyon bevállt.
2011. máj. 3. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!