Terhesség alatt barnázás?
Van egy sikeres lombikom, 6 hét és 5 napos az embriónk, dobog a szíve.
Beültetés után, amikor a menstruáció lett volna, nagyon vizes, barna folyásom volt, de sokkal kevesebb, mint egy menstruáció. Időtartamban kb. ugyanaddig tartott.
Most lenne a "második" menstruáció ideje és a hétfői uh vizsgálat után el is kezdődött ez a barna folyás, szintén nagyon gyenge, még gyengébb mint az előző hónapban.
Tudom, hogy ez nem számít menstruációnak, de előfordulhat, hogy a szervezetem emlékszik rá, mikor lenne és azért van ez a barna dolog? Volt valakinek hasonlóan?
Progeszteron pótlást természetesen szuriban kapok!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Igen, előfordulhat, de mindegy is most, mi állhat a barnázás hátterében, azonnal mej dokihoz, vizsgáljon meg, hogy meggyőződhessetek róla, minden rendben van a terhességgel!
A barnázás enyhe vérzés, és terhesség alatt nem jó a vérzés, sőt. Azonnal doki! Sok szerencsét!
Egyet értek az előzővel. Valósziknű semmi probléma, valószínű emlékszik a szervezeted, de ezt egy orvos mondja neked inkább, mint mi a gyakorin! Mindig inkább egy felesleges kör, mintsem baj legyen!
Majd írj mit mondott a doki!
6hkm
Köszi a választ!
Dokinál voltam, szerinte nincsen baj, előfordulhat.
Csak fura az "időpont-egybeesés", ezért gondoltam erre, hátha más is járt így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!