Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestan segített?

Utrogestan segített?

Figyelt kérdés
Aki kapott 4-5 hetesen Utrogestant enyhe barnazasra, azoknak segitett ez a gyogyszer?

#barnázás #Utrogestan #5 hetes #terhesseg 4 hetes
2018. ápr. 4. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Vetélésem volt

következő terhességnél kaptam gyógyszert,de elmondta a doki,hogy ez nem csoda szer!!!!

Vérezni kezdtem, a doki duplázott az adagon, még egy hét vérezgetés volt ,de amúgy minden rendbe.

A következő terhességnél szintén egyből gyógyszer és egy kis vér aztán emelve lett az adag (itt csak az az egyszeri vérzés volt,de itt se látták,hogy mitől) minden rendbe lett.

2018. ápr. 4. 09:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem ért semmit, bár szerintem már akkor fel kellett volna nekem felírni, amikor először voltam uh-n (6. hét) és nem látszódott semmi, nem pedig húzni-halasztani, mire megjön a vérvétel eredménye stb. Lehet, hogyha hamarabb kapom, segített volna, ezt most már nem tudom meg.
2018. ápr. 4. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
7 hetesen elkezdtem barnázni, akkor rögtön kaptam rá utrot. 3-4 nap alatt elmúlt a barnázás, 12 hetesen hagytam abba csökkentve az adagot. 29hkm
2018. ápr. 4. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!