Utrogestan segített?
Figyelt kérdés
Aki kapott 4-5 hetesen Utrogestant enyhe barnazasra, azoknak segitett ez a gyogyszer?2018. ápr. 4. 09:13
1/3 anonim válasza:
Vetélésem volt
következő terhességnél kaptam gyógyszert,de elmondta a doki,hogy ez nem csoda szer!!!!
Vérezni kezdtem, a doki duplázott az adagon, még egy hét vérezgetés volt ,de amúgy minden rendbe.
A következő terhességnél szintén egyből gyógyszer és egy kis vér aztán emelve lett az adag (itt csak az az egyszeri vérzés volt,de itt se látták,hogy mitől) minden rendbe lett.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem ért semmit, bár szerintem már akkor fel kellett volna nekem felírni, amikor először voltam uh-n (6. hét) és nem látszódott semmi, nem pedig húzni-halasztani, mire megjön a vérvétel eredménye stb. Lehet, hogyha hamarabb kapom, segített volna, ezt most már nem tudom meg.
3/3 anonim válasza:
7 hetesen elkezdtem barnázni, akkor rögtön kaptam rá utrot. 3-4 nap alatt elmúlt a barnázás, 12 hetesen hagytam abba csökkentve az adagot. 29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!