Nemsokára szülni fogok és kapom sorra a használt ruhákat és kimosom őket lehet a hagyományos öblítővel öblíteni? Vagy valami speciálissal?
Figyelt kérdés
2008. okt. 29. 14:57
1/6 anonim válasza:
Azt mondták hogy használhatod azt amivel magatoknak öblitessz.Bár én vettem a Dreft Baby folyékony mososzert, öblitő külön nem kell hozzá:)
Menden jót
2/6 anonim válasza:
Azzal öblítsd amivel a saját ruháidat, mert akkor a baba nem fog belezavarodni az illatkavalkádba, viszont amíg kicsi jobb ha a saját ruháitokhoz is kevesebbet teszel.
3/6 anonim válasza:
Babáknak szánt Silan öblitővel öblitettem és a picurkám alergiás volt rá.Igy még most 5hósan is átöblit.tiszta vizzel a ruhát.Amúgy én minden használt rucit elösször 90C mostam!BOLDOG BABAVÁRÁST!!!!
4/6 anonim válasza:
En a babaoblitot ajanlom. Nem is annyira az illatkavalkad miatt, hanem mert a babak bore sokkeal erzekenyebb mindenre, es a babaoblito 100% antiallergen.
5/6 anonim válasza:
szenzitivvel oblitot hasznalok, es ketszer atmosom, hogy a mososzer ne maradjon veletlen se kozte
6/6 anonim válasza:
Én ma vettem Gabi babaöblítőt a Tescoban 500 ft körüli áron. Ez kimondottan babáknak van és az illata is kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!