12. heti ultrahang hagyományos hasi vagy hüvelyi?
Figyelt kérdés
Esetleg mitől függ hogy vagy az egyik vagy a másik jöhet szóba? Elég vékony a hasfalam eddig az sem volt baj ha nem tele hólyaggal mentem uh. vizsgálatra minden szépen látszott. Olvastam hogy hol így hol úgy csinálják. Én Szolnok megyei vagyok.2010. febr. 8. 12:34
1/9 anonim válasza:
Szia!Nekem miskolcon hasival csinálták!Vékony vagyok 48kg!Szépen látszott minden!20 hetes kismama
Anett
3/9 anonim válasza:
nekem mindkettővel megcsinálta, a hasival kezdte, de kérdeztem, hogy nem lehetne-e hüvelyivel, mert ott sokkal részletesebben látszik a baba, és úgy szeretem nézni :) azt mondta, hogy még utoljára oké, de sajnos többet majd már nem lehet, mert túl nagy lesz
4/9 anonim válasza:
Nekem mindkettő volt. Ez volt az utolsó hüvelyi UH.
30h km
5/9 anonim válasza:
Nekem most lesz az első UH-om 15 hetesen, amit hasival csinálnak. Eddig csak hüvelyi UH volt. De az sem sokkal rosszabb. Csak ott mindig vetkőzni kell.
6/9 anonim válasza:
Debrecenben (Klinika) 12. héttől már hasi van, előtte hüvelyi.
7/9 anonim válasza:
Salgótarjában az összes UH hasi.
9/9 anonim válasza:
nekem hüvelyivel kezdte majd hasi lett a végén .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!