Milyen pólyát vegyek? Hallottam több féléről is, de melyik a legjobb? Angol, kókusz vagy a hagyományos?
Szia!Na úgy látom háromféle választ kapsz,mert én meg a kókuszpólyára esküszöm.Szerintem ki mit vett,azt szerette.
Én már a kórházba bevittem a kókuszt,abban aludt a babám,könnyü volt megfogni stb..Ha már kinövi,kiveszed a betétet,és játszó szönyegnek is tudod használni.
Én kókuszpólyát akartam venni, de 2 héttel előbb jött a baba, pólya meg sehol. Mire vettem volna, már nem hiányzott. Amúgy a fiam utálja a kötöttségeket, a rácsos ágyat se viseli el :d Nálunk pénzkidobás lett volna :)
15 hós fiúcska anyukája
Itt egy 5. fajta valasz is. :) Mi Angliaban elunk, itt abszolut nem divat a polya! Nem is vettem a gyereknek Magyarorszagon sem es teljesen jol elvoltunk nelkule (elso baba). Bar az is igaz, hogy nincs osszehasonlitasi alapom, mert nincs masik gyerek egyelore.
Szerintem en nem is tudtam volna polyat hasznalni, mert a gyerekemet szinte minden szoptatas utan at kellett oltoztetni, annyira elazott a tejemtol. :( Nem hogy ha meg polyaban lett volna, akkor azt is naponta vagy 5x mosni kellett volna. :( (Lehet csak en voltam ilyen balfek szoptatas teren, pedig mindent megtettem. Emiatt publikus helyen soha nem tudtam szoptatni mert felcsupaszra kellett vetkoznom, de meg igy is a gatyam is elazott a masik cicitol.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!