Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mindig visszatérő hüvelygomba?

Mindig visszatérő hüvelygomba?

Figyelt kérdés

A 33.hétben vagyok.

Eddig 3 krém és kúp kúràt csinàltam végig hüvelygomba és baktériumok miatt.

Dalacin krémet 2x ( kb 1 hónap különbséggel) utoljàra pedig Candibene hüvelytablettât és krémet.

Az utóbbi hasznàlt. De kb 1 hónapig. Megint azt vettem észre hogy a folyàsom sàrgás színű lett és sokkal több mint szokott.

Màr Isten tudja mióta nem szexeltem a pàrommal,rendszeresen fürdök,nem hasznâlok intimlemosót,pamut alsó neműt hordok.

Akkor miért van ez mindig? Nekem ez annyira kellemetlen mert terhesség előtt sosem volt!

Mit tudok ez ellen tenni és hogy ne jöjjön vissza többé?

2018. ápr. 9. 07:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezzel szenvedek. Kaptam már vagy 3 féle kúpot a terhesség alatt. Használok Lactofeelt, pamut bugyit hordok és figyelek a higéniára. Igyekszem diétázni is mert a szénhidrát és a cukor elősegíti a gombásodást. Most is épp kúp kúrán vagyok, sajnos ennyire hajlamos vagyok rá. Terhesség előtt nem volt ilyen gondom. 30hkm
2018. ápr. 9. 11:02
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vâlaszokat!
2018. ápr. 10. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!