Antibiotikum miatt hüvelygomba? Mit tegyek így hétvégén?
Figyelt kérdés
Antibiotikumot kell szednem nagy dózisban. Ma tapasztaltam először égő érzést a hüvelyemben. Mit tehetnék ellene így hétvégén?
Vagy ne halogassam és menjek holnap ügyeletre ezért?
Tejsav tablettám van itthon irrigáláshoz, de ellentmondásos dolgokat találtam arról, hogy terhesség alatt lehet-e alkalmazni...
Mi tévő legyek?
2018. jan. 27. 19:20
1/9 anonim válasza:
Ilyennelaz ügyeletre megyünk, hanem a gyógyszertárba Canesten Combiért.
3/9 anonim válasza:
Ez nem ügyeletre való, akkor sem, ha nagyon rossz.
Menj el az ügyeletes gyógyszertárba és ott kérj ellene valamit. Terhesen megbeszélés nélkül nem alkalmaznék semmilyen gyógyszert vagy házi praktikát.
4/9 anonim válasza:
Vitagyn C-t javasolt nekem az orvos terhesen.
5/9 anonim válasza:
Hívd fel az orvosodat, hogy mit javasol.
Én canesten combit használtam rá.
6/9 anonim válasza:
Nekem a Canestent meg a protexin Gynophillust javasolta az orvosom anno.
7/9 anonim válasza:
Ez nem ügyeletre való. A gomba marhára kellemetlen, de bajod nem lesz tőle, szóval vagy megvárod a hétfőt, vagy pedig elmész az ügyeletes patikába és veszel Canestent, azt lehet használni terhesen is.
8/9 anonim válasza:
Nekem dokim az elejen mondta, hogy mivel gyakran kapok el ezt-azt, legyen itthon micovag hüvelykúp es hasznaljam azt, ha hetvege stb van.
9/9 anonim válasza:
canesten combit vegyél,aztán ha nem múlik el akkor beszélj a dokiddal.ezért nem kell ügyeletre menni,teljesen felesleges.Sem a gomba sem a canesten nem okoz bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!