Hüvelygomba? Vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
Antibiotikumot szedtem, és olvastam hogy ezután kialakulhat hüvelygomba. Már egyszer volt és canesten kombi unot használtam rá és el is múlt akkor. Most érzem hogy viszket, ég és duzzadt ott lent de nincs "túrós" folyásom, csak fehér de híg. Nagyon rosszul érzem magam a bőrömbe és akinek volt hasonló az elmondaná mitől lett jobb?
Ui: Tudom most fognak jönni a menjek nőgyógyászhoz kommentek DE anyumnak hiába mondtam nem visz el pedig már oda is elmennék ha ezen segíthetne.
2017. nov. 26. 18:09
1/4 anonim válasza:
Használj Betadine kúpot és kenőcsöt (az mindkét fertőzést helyrehozza, bármelyik is van), aztán egy hét kúra után még egy hétig használj Gynophilust, ez helyreállítja a hüvelyflórád.
2/4 anonim válasza:
Kellene még bevenned /gyomorba/ probiotikumot is. Olyat válassz, amelyik eljut a bélig, és több féle összetevőt tartalmaz.
3/4 anonim válasza:
Használd megint a canestent, ne várd meg, amíg a tipikus túrós folyás kialakul. Ahogy mondták utána használj valamilyen hüvelyflóra helyreállítót. Ha egyszer ennyitől meggyógyultál, akkor valószínűleg most is elég lesz. Húgomnak is elég volt a vény nélküli szer, én már nem voltam ilyen szerencsés. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és a segítséget! :)
2017. nov. 30. 19:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!