Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez hüvelygomba lehet?

Ez hüvelygomba lehet?

Figyelt kérdés

Még sosem volt nemi problémám.

Viszont kb két hete volt egy csúnya hólyaghurut gyulladásom. 1000 mg-os antibiotikumot szedtem rá egy hétig + a Lactiv probiotikumot.

Már akkor éreztem, hogy a hüvelyemben is van egy kisebb lüktetõ éles érzés + szárazabb az eddiginél.

Gondoltam biztosan a mindennapos 4-5 órás ülõfürdõk miatt.

Pár napja kivörösödtek a szeméremajkaim, erõsebb lett a váladékom (sárgásabb, de volt, hogy világosbarna), a szaga is sokkal erõsebb, egyébként nem kifejezetten kellemetlen szagú, de jelentõsen más jellegū, mint lennie kéne.

A hüvelybemenetnél úgyszintén vörös kissé égetõ érzés.

Ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor gyerekkoromban kicsípte a vizelet azt a területet.

Most is épp erre gondoltam a felfázás miatti sūrū vizeletūrítés miatt.

De mikor együtt voltam a párommal pár napja elmondta, hogy kisebb vörös foltok jelentek meg a nemi szervén, nem égett, se nem viszketett neki, csak furcsálta, le is kezelte canestennel.

Az az együttlét volt ez elsõ a nálam jelentkezõ tünetek után és habár nem akartam megbántani a párom, de szörnyū érzés volt, dörzsölt, égett, húzódott, egyszerūen fájt és alig vártam, hogy vége legyen.

Kenegettem canestennel, a pirosság elmúlt, igazából a tünetek is általánosságban.

Egy napig enyhén viszketett a szeméremajkamnál, aztán a krémtõl elmúltak a tünetek.

Abba a tudatba, hogy "meggyógyultunk" a következõ együttlét nekem megint csak kellemetlen volt, a páromnak viszont már nem jelentkezett a nemi szervén semmi sem.

Jelenleg külföldön tartózkodom így nem tudok konzultálni a nõgyógyászommal, a kérdésem az lenne, hogy ha valaki jártas ebben a témában, mennyire valószínū, hogy gomba?

21/L

2017. nov. 16. 22:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz mert ez gomba. És mond hogy a barátodnak is van tünete, őt is kezelni kell!
2017. nov. 17. 08:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos elég valószínű, hogy gombád van. :(

Amint csak lehetséges, menj el orvoshoz!

2017. nov. 17. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!