Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Visszterő hüvelygomba!?

Visszterő hüvelygomba!?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok.Soha életemben nem volt hüvelygombám,pedig jártam uszodába, strandra stb.

Viszont azóta, mióta összejöttem a párommal (7 hónap) már 3.alkalommal jött ki. Őt is kezeltük minden alkalommal,de valami mégis van.A párom rendezett,tiszta ember. Előttem sose volt nővel. Szóval higiénia és "előélet" rendben. Akkor mi lehet a baj? Teljesen kétségbe vagyok esve már. Lehet allergiás vagyok rá?! Valaki mondjon valami bölcset amíg nem jut el a dokihoz.

2017. nov. 6. 15:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan és mivel kezeltétek magatokat?

Volt e a kezelés alatt sexuális együttlét?

orvos látott e titeket?

Egyes baci törzsek is okozhatnak hasonló tüneteket, mint a gombás fertőzés.

Úgy gondolom, hogy nem ártana egy kombinált kezelés mindkettőtöknél (baci+gombaölés) és legalább 2 hétig ne sexeljetek, utána min. 1 hónapig pedig csak gumival. Nálunk ez jött be, mert mi is szenvedtünk párommal a kapcsolatunk elején...Totál átérzem a helyzeted... :(

2017. nov. 7. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!