Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hüvelygomba terhesen?

Hüvelygomba terhesen?

Figyelt kérdés
Sajnos életem első hüvelygombáját sikerült megszereznem 10 hetesen. Az orvosom 12 napos borkősav kúpot írt fel, amiből 11et már el is használtam. Sajnos még mindig érzem a viszketést és fájdalmat, de nem tudom, hogy ez a gomba még vagy csak hogy, kiirtódott a hüvely flóra? Volt valakinek ilyen? Milyen tejsavas kúpot / krémet szabad használni? Az orvosomhoz a húsvét miatt csak jövő héten tudok menni, de eléggé zavar ez a dolog. Most a 12. hétben vagyok.
2018. márc. 31. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
35%

A borkösavtól nem lesz semmi baja a hüvelyflórának, éppen, mert savas.

De ha húsvét utánra sem lesz jobb, akkor menj vissza az orvoshoz. SEMMI ESETRE SE próbálkozz Canestennek vagy a többi "házi módszerrel", amit tanácsolnak, mert a babának ártasz vele, emellett még nem is érnek semmit.

2018. márc. 31. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hüvelygombám az terhesség kezdetekor. Nekem azt mondta az orvos csak a 12.hét után kezeljük. Canesten combit javasolta. Azt használtam el is múlt tőle. Most vagyok 32 hetes
2018. márc. 31. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is később jött elő de h gomba vagy baci nem tudom. Amigy a beliema effekt tejsav bacikat tartalmaz árt a van ráírva h lehet de azért kérdezd meg inkább a dokidat. Én spéci el gyógyszert és kupot kaptam rá. 2. terhességem de mindkettőnél volt mar ilyen.. terhesen sajna ezeknek az előfordulása sokkal nagyobb arányú...
2018. márc. 31. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok Bocsi autokorrekt: elvileg nem árt akart lenni mert a tájékoztatóban is az szerepel de az is h ettől függetlenül kérdezd meg a dokidat!
2018. márc. 31. 12:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem sajnos végig kísért a terhesség során. Érdemes lenne olyan intimmosakodót hasznàlni, ami a felborult Pht helyre àllítja, az Idelynnek van ilyen. Illetve én is olyan kúpot használtam amit neked írtak fel. Egy időre elmúlt, majd vissza jött. Szóval tarts ki, terhesség utàn vissza àll remélhetőleg.
2018. márc. 31. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!