Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes vgyok most fogyott...

Ibolya84 kérdése:

10 hetes vgyok most fogyott el a vitaminom. Mennyire fontos a magzatvèdò vitamin? Volt aki nem is szedte, egèszsèges lett a baba?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 4. 05:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9esnek válaszolnék.

Igaza van a 4-esnek, de ezzel a "bolond aki azt terjeszti, hogy...." dologgal nem értek egyet.

Èn nem szedtem semmit, viszont rengeteg gyümölcsöt és zöldséget, tejet, folyadékot fogyasztottam és teljesen egészséges a gyermekem.

A vérnyomàsom elejétől a végéig 120/60 volt, meg se kottyant a terhesség, se a derekam, se a làbam nem fájt, dolgoztam a 8.hónapig, fàradèkony màr csak az utolsó hónapban voltam.

Nem arra akarok bìztatni senkit, hogy ne szedjen terhesvitamint, magnèziumot stb, de ijesztgetni sem kell senkit, hogy baja lesz ha nem szed semmit, sőt lebolondozni azt...

2018. ápr. 6. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Én sem arra biztatlak titeket, hogy ne szedjetek semmit, de most ezt hallgassátok. A kisfiammal voltam terhes ezelőtt 11 éve, és semmit sem szabadott szednem. 75 kg voltam, ettem minden jót és 3. hónapra lettem 80, amikor vérszegény lettem és terhességi cukros, jah és az első két hónapban kétszer bevéreztem, elöntött 1-1 hét kórház, csak magnézium szedését javasolták. A magas cukor miatt a 3. hónaptól diétát kellett tartanom, hogy ne kelljen inzulinoznom magamat, ezért 3 óránként ettem, főleg húst, felvágottat zöldségekkel, sajtot, és beosztva gyümölcsöt, amitől én a végére 78 kg lettem. Így is 3,60 kg 54 cm lett a fiam és mint a makk. A diéta tovább tartott, így 1,5 éves volt a fiam, mikor 53 kg lettem, , de 1,5 éves koráig szoptattam és nem kellett vitamin, jah és volt olyan hét, hogy fél kilót hízott csak tejtől.Elmúlt a cukorbetegség. Megint terhes vagyok, az a doki már nyugdíjas, a mostani azt mondta csak sima folsav, de már tervezéskor kezdjem el, mert a legfontosabb, mikor még nem is tudod lesz -e baba. Az unokatesómnak Elevit szedés mellett is meghalt szülés után egy órával a babája, ez nem riogatás. A jó Isten segítsen mindenkinek , hogy egészséges pici babája legyen.
2018. ápr. 7. 18:10
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Az orvosom azt mondta első terhességemnél, hogy látta rajtam nem kell nekem vitamin, mert ha beszedtem volna , akkora gyerekem lett volna, amit képtelenség megszülni simán.
2018. ápr. 7. 18:11
 14/15 anonim ***** válasza:
39%

13

Az orvosod adja vissza a diplomáját

Egy gyerek sem attól lesz óriásbaba, hogy sok vitamint szedett az anyja..

Egy szónak is 100 a vége..

A vitamin kell, de !!!!!

nem feltétlenül tablettában kell bevinni.

Ha az embernek megvan a lehetősége természetesen a legjobb, ha étkezéssel juttatja a szervezetébe, azt, amire szükség van..

Ez nem csak terhes kismamák esetén áll.

2018. ápr. 8. 07:37
 15/15 anonim ***** válasza:
14-es írtam, hogy diabéteszes voltam terhesség alatt?, ami csak 28. héten terhelésnél derült ki, és utólag mondta a doki, akinél egyébként énis születtem, és Magyarországon ő vezetett be különböző szülésnél alkalmazott technikákat, és nyugdíjasan is ő szervezi a szülészetet nálunk, hogy jó, hogy nem mondta, hogy szedjek bármit is, mert elég volt mindkettőnknek amim volt, és a diabétesz miatt lehetett volna óriásbabám. elég alacsony vagyok, a 3,60 as gyereknek így is alig volt hely, befelé fordultak a lábfejei is, amit sokáig kellett tornáztatni, úgy nyomorgott szegényem. Szerintem ezért nem kellene visszaadnia a diplomáját. Vagy serinted igen?
2018. ápr. 9. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!