Most tényleg igaz, hogyha nem szedtem terhesség előtt folsavat akkor nagy a valószínűsége hogy beteg gyerekem lesz?
Közben azért utánanéztem hogy mik az esélyek és hogy mi történik ha kiderül a rendellenesség. Egyébként szedtem én multivitamint ami folsavat is tartalmaz nem sokkal a terhesség előtt,de olyan 1 vagy másfél hónapja a fogantatás előtt már nem szedtem.
Mondjuk szerintem ennek nincs jelentősége,mert a folsav vízben oldódó vitamin.
Máskülönben tényleg van sok nő akiknek a folsavat nem is tudja hasznosítani a szervezete.
"Ha valóban olyan későn lehet csak kimutatni az UH-n (12. héttől), hogy velőcső rendellenessége van akkor azt el lehet vetetni, vagy el is kell vetetni a babát?"
Azt nem tudom, meddig LEHET elvetetni a babát - ezt az orvostól vagy a védönötöl tudod megkérdezni, de olyan NINCS, hogy el KELL vetetni, erre senki sem kényszeríthet egyetlen terhes nöt sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!