Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes kismama hogyan érzi...

31 hetes kismama hogyan érzi magát? Mennyi hízás az általános ennyi idősen?

Figyelt kérdés
Én eddig +6,5 kilonál járok. Dec. végére vagyok kiírva, Bpen szülök, a Szent Istvánba.
2008. okt. 29. 11:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mi 32 hetesek vagyunk, dec.19.-re vagyok kiírva. Az alvás nekem sem megy már, este már tiszta ideg voltam, sőt még a gyomromat is rugdosta, úgy éreztem hánynom is kell. Szóval... A hólyagomat még nem érzem, hogy nyomná, bár éjjel 3x így is megyek wc-re. Tegnap összeszereltük a bútorokat, kivéve a kiságyat, azt majd december elején. Még elég sok mindent kell vennünk, többek között babakocsit is, csak még fogalmam sincs melyik legyen. Nektek van már? A ruhákat mikor kezditek kimosni?

Boldog babavárást!

2008. okt. 29. 11:46
 12/20 anonim ***** válasza:
Ja előző vagyok 11 kg híztam.
2008. okt. 29. 11:47
 13/20 A kérdező kommentje:
Nekem a dokim Dr. Mészáros László, szülésznőm nincsen, nem is fogadtam.
2008. okt. 29. 11:48
 14/20 A kérdező kommentje:

Nekünk már szinte megvan minden holmi, bútor, stb, még az autós hordozót kell megvenni, és valami nem túl drága mellszívót is akarok vásárolni.

Ruha sok van, mert kaptunk, kb. 2-3 hét múlva akarom majd elkezdeni kimosni, és vasalni őket, a lepedőt, a törölközőt, a baldahinos garnitúrát is.

Most az én kórházi pakkomat próbálom összeállítani. .-))

2008. okt. 29. 11:50
 15/20 A kérdező kommentje:
A babakocsink új, Bergon XSPR, nagyon tuti, akciós volt, 36e Ft.
2008. okt. 29. 11:51
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Első vok, nekünk már minden megvan, a babaszoba is készen van, minden ki van mosva-vasalva. Már csak a Pici hiányzik. Az állandó wc menetet kifelejtettem, meg hogy a gyomorsav marja a torkomat.
2008. okt. 29. 12:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

A gyomorsav az nekem is marja a torkomat, főként éjszaka.

Néha már szinte elviselhetetlen.

2008. okt. 29. 12:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Első vagyok a 2.oldalról. Én még nem merem összerakatni az ágyat, és kimosni a ruhákat. Nem babonából, csak nemtom. Gyomorsav nálam is van, de nem minden nap szerencsére, engem inkább az éjjeli nézegetés, és helykeresés készít ki, és még ha belegondolok, hogy rosszabb lesz...Nagyon félek a szüléstől de lehet, hogy a 38.hét környékén már könyörögni fogok had szüljek már.:-)
2008. okt. 29. 12:51
 19/20 anonim ***** válasza:
Én 34 hetesen 16 kiló plussznál tartok.
2008. okt. 29. 15:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Én 34 hetes vagyok, és jól vagyok!! Egyedül háton feküdni nem tudok, mert akkor nem kapok levegőt, de ettől eltekintve szerencsére semmi bajom! Tudok még jönni-menni, tornázni, bármit :)

+12 kilónál tartok, most vagyok 70 kiló (és 174centi)

Le vagyok maradva, még kell egy jó pár dolgot vásárolni :S Remélem azért a jövő hétig minden meglesz :)

Jó babavárást!

2008. okt. 29. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!