Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha az a típsu vagyok aki már...

Ha az a típsu vagyok aki már a vérvételen is elájul akkor hogy fogok szülni?

Figyelt kérdés

Maga a kórházszagtól is a hideg futkos végig a hátamon.

A vértől tanultam elsősegélyt és óran annyi remegett a kezem hogy a véres sebekről kellett írni hogy nem tudtam írni.

Ha vért látok vagy vérről van szó elájulok.

El sem tudom képzelni hogy fogok tudni megszülni hisz elájulok...

Kérhetem hogy császározzanak?

Amúgy is vékony a csípőm még csak 20 évet töltöm ráadásul kiskoromba azt hitték lyukas a szívem amiről kiderült enyhe szívbillentyű baj vagy szivzörej vagy micsoda.

Szóvak gyakram beszúr pl.ha baloldalamon fekszek beszúr a szívem..

Kiskoromba azt mondták rossz az állóképességem .

Vérvételen elálok...

Ugyeígy nem engednek szülni természetesen?

2018. márc. 28. 14:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi lesz ha a gyerek elesik és vérzik valamilye? Sikítva elszaladsz majd? Szerintem nőj fel, mielőtt gyereken gondolkozol..
2018. márc. 28. 18:43
 22/23 anonim ***** válasza:
Én még a cukorméréstől is mindig elájultam, nagy-nagy erőt vettem magamon a terhessegem alatt és mindig jött velem a férjem. Utana rögtön ettem. A szülés? Hát én azt se tudtam mi történik velem, nem néztem oda, a babámat láttam csak véresnek, de hát akkor Ő volt a legfontosabb, a vérrel nem foglalkoztam. 2 éves, de a helyzet változatlan, ha késsel megvágom az ujjam is elájulok.
2018. márc. 28. 23:10
 23/23 anonim ***** válasza:

22 vagyok

Nekem nem a vér a gond, hanem a tű és a belőle eredő fájdalom.

2018. márc. 28. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!