Ha az a típsu vagyok aki már a vérvételen is elájul akkor hogy fogok szülni?
Maga a kórházszagtól is a hideg futkos végig a hátamon.
A vértől tanultam elsősegélyt és óran annyi remegett a kezem hogy a véres sebekről kellett írni hogy nem tudtam írni.
Ha vért látok vagy vérről van szó elájulok.
El sem tudom képzelni hogy fogok tudni megszülni hisz elájulok...
Kérhetem hogy császározzanak?
Amúgy is vékony a csípőm még csak 20 évet töltöm ráadásul kiskoromba azt hitték lyukas a szívem amiről kiderült enyhe szívbillentyű baj vagy szivzörej vagy micsoda.
Szóvak gyakram beszúr pl.ha baloldalamon fekszek beszúr a szívem..
Kiskoromba azt mondták rossz az állóképességem .
Vérvételen elálok...
Ugyeígy nem engednek szülni természetesen?
Amikor szültem, akkor láttam vért, mikor másnap kaptam vérátömlesztést. Semmit nem láttam abból, ami lent velem történt.
Viszont sose tudtam elképzelni, hogyan parázhat egy nő ennyire a vértől, lévén havi szinten találkozunk vele pár napon keresztül.
Biztos van olyan orvos, akit le lehet fizetni, de én a helyedben erősíteném magam egy kicsit, hogy jobban el tudjam viselni, mert a vérző gyerek mellett sem dőlhet ki az ember (én pókfóbiásként madárpókot vettem magunknak, szóval tudom, milyen nehéz, de nem lehetetlen a dolog).
Miért nem mész inkább magánkórházba?
Oké, hogy az is kórház, meg ugyanúgy veszik a vért, de a környezet mégis kulturáltabb, az emberben nem az van, hogy "úr isten, óvatosan nyúlok hozzá még a kilincshez is, nehogy elkapjak valamit".
Ráadásul magán intézményben nem is kell "trükközni" a császárral, lefizetni az orvosokat, mert választhatsz te magad, hogyan szeretnél szülni.
"Ha vért látok vagy vérről van szó elájulok".
Szóval minden tampon/betét cserénél elájulsz, és most is azért nem válaszolsz, mert elájultál (hisz elég sokszor leírtad a vér szót)...
A császárnál több vért és sebet/varratot látsz, mint hüvelyi szülésnél. Sokkal többet...
Betétet/tampont akkor máig anyukád cserél? Vagy beájulsz a WC-n hatszor mire sikerrel teljesíted a küldetést?
Ne legyél már ennyire nyápic könyörgöm, senkinek sem a kedvence a vér se a fájdalom sem a kórházak de mégis nők csilliói szültek eddig gond nélkül a világban, neked is menni fog.
Én csak a tűtol vagyok rosszul vérvételen is.a Férjem kísért el az összes vérvételre ami a várandósság alatt szükséges volt és csodák csodájára egyszer sem lettem rosszul(mindig szédelgek,hányingerem van és vérvétel utan egész nap nyomom az ágyat :D-na azalatt a 9 hónap alatt nem történt meg-). Oxitocint nyomtak ami ugye megint szúrással kezdődött,de mindig figyelmeztettem a nővéreket h ne mondják h szúrnak csak csinálják.
Amúgy meg tényleg nem fogsz vért látni szülésnél,miert is nezned a talajt ha fekszel és a plafont fogod látni,esetleg a mennyezet tükrös lesz? :P ha gyereket szeretnél akkor küzd le a félelmed mert egy gyereknek nem egy fosos szülőre van szüksége!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!