Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes vagyok,és pár napja...

15 hetes vagyok,és pár napja tapasztalom, hogy valahogy nagyon nem bírok enni, nagy baj ha nem kívánom a kaját?

Figyelt kérdés

amugy semmi bajom nincs,se hányinger semmi,csak egyszerüen nemkívánom amit föztem,pedig elötte azért kezdem el azt főzni,mert azt ugy ennék,de ha kész van hogy nemis eszek belölle....ugye ezzel nemártok a babünak???mert azért nyomok le falatokat,vagy más kajcsit a torkomon,hogy legyen a babonak..

köszyke elöre is nektek Üdv 15heteske

2008. okt. 28. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
én 22 hetes vagyok, kb egy honapja, picit tobb, nekem is ez a gondom. vitamint szedek, pihenek, gondolom ha éhes lennék, ugyis ennék, mondjuk én egyáltalán nem vagyok éhes. Szerintem a baba elveszi, ami kell, én nem aggódok emiatt.
2008. okt. 29. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

Ez teljesen normális. CSak inni igyál sokat az fontos.

És ne aggódj, eljön ennek az ellenkezője is,h csak eszel és eszel....

Addig is örülj h nem jönneek fel a felesleges kilók!

De ha nagyon aggaszt a dolog, beszélj az orvosoddal!

Boldog babavárást

26 hetes kismama

2008. okt. 29. 06:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!Köszy a válaszokat! megnyugtattatok....annyira meg nem aggaszt a dolog,mert azért eszek,csak pont a fött kaja marad ki,abbol is lecsuszik pár falat,de több nem,de nem maradok kaja nélkül!!Párom is azt mondta "várja" hogy télleg megkívánok-e majd késöbb aaz éjszaka közepén 1 hambit-vagy sütit...kiváncsi lesz nállam lesz-e ilyen!!

Boldog Babavárást Nektek, Üdv 15heteske

2008. okt. 29. 07:55
 4/5 anonim ***** válasza:
18hetes vagyok,azt hittem ezzel a problémával csak én küzdök.Jo ideje én sem tudom megenni a föztöm és undorodom is tölle.Nekem sincs hányingerem.Én szedem az elevitet.És salátákat eszem.Este pedig gyümölcsöket.Idönként eszek még halat.
2008. okt. 29. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:

15 hetesen még én is undorodva tekintettem a legtöbb ételre, nálam is volt olyan, hogy megkívántam, aztán néhány falat után már rá se bírtam nézni. Hanem aztán a 22. hét után fordult a kocka, bármit behabzsolnék, ami az utamba kerül, nagyon vissza kell magam fogni!

24 hetes kismama

2008. okt. 29. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!