Csillapíthatatlan làz?
Ez a tévhit már régen megdőlt. Gondolj bele, 38.4 az nem sokkal magasabb mint az átlagos testhőmérsékleted egy forró nyári napon, és mégse lesz tőle baja a babának. Ha így lenne, nem sok terhességet sikerülne kihordani.
hacsak nincs más tüneted, semmi bajotok nem lesz ha 2-3 napig 38.4 a hőd.
Nem tudom milyen orvosod van de nálunk az orvosom is azt mondta h nyugi! A magas laz karos de ez meg nem magas. Nekem azt mondta h amikor rossz lesz a közérzetem a laztol vegyek be algopirint. Igyál sok folyadékot es aludjak egy nagyot. Én 39 nel mar rosszul erzem magam így akörül vettem be. Ha a kozerzeted nem rossz akkor ezzel nem kell ennyire stresszel és magad. Szerintem!
DE!!! Nem vagyunk egyformák! Neked van egy orvosod, akinek a tudásaaval teljesen mindegy h ki ért egyet vagy se, o orvos én pedig nem! Ha te bízol benne és o azt mondja, akkor menj dokihoz mihamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!