Csillapíthatatlan éhség, mit tegyek?
Járt már így vki? Mintha egy feneketlen kútba tölteném a kaját, leér és mardos tovább, éjjel nem bírok aludni órákig és persze a végén eszek. 24.hétig híztam 4 kilót, most 3 hét alatt feljött 2 minimum és tudom hogy ez hormonális, biztos hogy nem a babának van szüksége újabbnál újabb tápanyagokra, ez ilyen ciklusosan jön, de ez már a második ilyen falós turnus és legalább egy lesz még a 3. trimeszterben (előző terhességemnél akkor volt, fel is szaladt 3kg a legvégén), van erre valami megoldás?
Egyébként nem vagyok sem nagy evő, sem husi csaj, és nem szeretnék az lenni. Kérlek ne vigasztaljatok azzal h majd leadom utána, nem olyan egyszerű leadni (tudom, tapasztaltam), valahogy azt kellene megakadályozni hogy felkússzanak rám. De így nehéz:-(((
10kilós limit? nálunk a védőnő 12-13kg-ot nevez normál kismama hízásnak, 8kg vagy alatta a celebeké (ő mondta:-)), 13kg fölött meg akinek nem sikerült tartani a kitűzött célt, de azokat sem kövezi meg ha jó a vérképe, vércukra.
Előzőnél 13kg-al zártam, szoptatás után 4kg-ot kellett leadnom, de engem az is nagyon zavart, amíg le nem ment, hát még 10en X.
Köszi a válaszokat, valószínű h porciózni fogok és amit a fölött ennék, azt nem eszem, éjjel sem, bár így is van h 4kor sikerül elaludni, 6kor pedig ébred a lányom:-S
Írjatok még, ha valakinek van tuti csodareceptje:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!