Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felszoktál kelni éjjelente...

Felszoktál kelni éjjelente enni, ha rád tör az éhség?

Figyelt kérdés

Mostanában mindig az van,ha felkelek éjjel,addig nem bírok visszaaludni,míg el nem múlik az éhségem.Néha viszont nagyon lusti vagyok,ugyanis 5.45-kor kelek,későn fekszem és minden egyes percét kiszeretném élvezni a szundinak :) Szóval nagy nehezen,korgó gyomorral visszaalszom.Ugye nem ártok ezzel a babának?

20km

2012. okt. 2. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezzel nem ártasz, majd eszel később. Én is így voltam vele hogy éhes voltam, na jó majd reggel harapok valamit, 2 éves a lányom, és semmi baja nem volt meg nincs is neki.
2012. okt. 2. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy ártasz,ha a szervezetednek annyira kell a kaja, akkor ugysem tudsz ellenálni. szerintem akkor van baj, ha a fejed is kezd fájni az éhségtöl. En terhesség nélkül is ilyen vagyok. De azért ne hajtsd tul magad, mert az azért nem tesz jot.
2012. okt. 2. 20:51
 3/7 anonim ***** válasza:
ha arra ebredsz hogy ehes vagy, akkor persze egyel,egyel egy kis feherjet vagy vmi konnyu dolgot. de ne csinalj rendszert ebbol, inkabb vacsizz rendesen kesobb kicsit,hatha akkor vegigalszod az ejszakat.
2012. okt. 2. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
szinte minden éjjel kirámolom a hűtőt :-) Egy kis paprika, uborka, sajt, virsli, ilyenkor már csak ezeket eszem. Utána fogmosás, és vissza aludni. Van ilyen :)
2012. okt. 2. 23:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki a kérdést.

Hajnali 3-és négy között mindig ugyan az a játék. Felébredek, hogy pisilni kell. El is megyek. Utána bedugul az orrom. Azt is fújkálom, majd rám tör egy leküzdhetetlen éhség (én nem tudok sokat vacsizni, a baba óta este nem esik jól). Eszem valami sajtot gyümölccsel. Ha mázlim van visszaalszom utána, ha nincs akkor így jártam.

2012. okt. 3. 07:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor eszek egy banánt,vagy egy kis nápolyit,csak hogy ne legyen üres a gyomrom,mert sokszor az éhség miatt nem tudok visszaaludni. Értem én,hogy jó szundizni,persze,hogy az :) de ha éhesen szenvedsz,az még rosszabb.

40 hkm

2012. okt. 3. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
hajnali 2-4 között velem is ez van :) rettentő lusta vagyok, nagyon nehezen mászok ki az ágyból pisilni is, nem hogy enni :) persze ha úgy kelek hogy pisilni kell és éhes is vagyok akkor persze eszem egy pár szem háztartási kekszet és megyek is vissza aludni :)
2012. okt. 3. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!