Még csak 4 hetes vagyok és mostanában rám tört a zabálási kényszer! Hogy állítsam le magam?!
holnaptól almát fogok enni ha nagyon rámtör az éhség érzet
úgy döntöttem bár akkor egész nap azt fogok enni ! :)
Szerintem is edd amit megkívánsz. Lehet, hogy az 5.héttől olyan hányingered lesz, hogy hetekig alig tudsz enni valamit.( én így voltam)Azért vagy éhes, mert a szervezeted jelez, hogy szüksége van tápanyagra. Majd ha medszültél fogyózol, addigg pedig jó étvágyat!:-)
Boldog babavárást: 37 hetes kismama
Szia!
Én pont úgy jártam ahogy az előző írta. Rettentően éhes voltam és állandóan ettem volna. Aztán a hatodik hét környékén rettenetesen rosszul léttek jöttek rám és onnantól nem igen tudtam enni úgy a 11 hétig eltartott. Tehát most még edd azt amit megkívánsz és jól esik.
19 hetes kismama
Fiamnál voltam így. Sőt, volt úgy, hogy jól bereggeliztem, aztán bementem a városba, és egy óra múlva már ájuldoztam, annyira éhes voltam. Utána mindig volt nálam egy csoki, a biztonság kedvéért.
És nekem nem csillapította az éhségemet a gyümölcs, kifejezetten a kenyérre voltam beindulva, na, az jól hizlal, pedig előtte alig ettem kenyeret. Úgyhogy maradt a barna kenyér, az kevésbé hizlal. Szerintem fiad lesz.
Az első 3 hónapban folyamatosan hányingerem volt, csak a savanyú dolgokat bírtam megenni. Utána viszont bármikor bármennyit bármiből. (kivéve füstölt dolgok). Szeritnem ne fogd vissza magad. Jelez a szervezeted, hogy többletenergiára van szüksége.
Egyébként gratulálok! :)
De igen is figyelj oda, lehet kontrollálni! Sok későbbi problémától óvhatod meg magatokat, ha tudatosan oda tudsz figyelni! Nekem bejött, hogy mindig ugyanabban az időponton eszek, 2-2,5 liter mentes vizet iszok, cukrost egyáltalán nem , max 1-1 pohár teát, frissen facsart gyümölcslét. Reggelire 9 körül, teljes kiőrlésű kenyér, vaj, felvágott, sajt,néha tojás, 5-6 dl koffein mentes tejes kávé. Tízórai 11 felé: gyümölcs v joghurt. Ebéd 1-1/2 2 felé: általában csirke, de husi mindig, párolt v friss zöldség és valamilyen köret, főzelék (érdekes, hogy 2 fogást nem tudok egyszerre megenni, ha levest eszek, 1-2 óra múlva tudok enni) uzsi ua mint tízórai, vacsi mint reggel. Én is eszek nasit, de ez kimerül 1 túró rudiban, sütiben, de naponta 1x. Az tény, ha ilyenkor nem tudok enni: ölni tudnék....Mindig van nálam puffasztott rizs v búza szelet. Nem törvényszerű, hogy rosszul legyél pár hét múlva, én egyszer sem hánytam, csak evés után émelyegtem. Ahogy nő a pocakod és egyre kisebb helye van a gyomrodnak, rákényszerülsz, hogy gyakran egyél keveset. Remélem tudtam segíteni, az 1. és a 2. harmadban kb 1 szendviccsel több a szükségleted, mint előtte, ha változatosan étkezel. Oda lehet figyelni! Szedhetsz valamilyen vitamint, nagyon jó természetes kiegészítők vannak. Jó babavárást!
23 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!