Van egy regi megfigyeles; kivancsi vagyok mennyire igaz. Nalam igaznak bizonyult, nektek?
Azt mondjak hogy aki a terhesseg elejen nagyon sokat hanyik, annak lanya lesz.
Aki jol elvan, annak fia lesz.
Nekem van egy fiam, az első trimeszterben nem is hanytam, utana sokat....
Mostani terhessegem 7+ hetes vagyok, eddig remekul erzem magam.
Nektek hogy volt?
Nem hányik, hanem hány. Nincs összefüggés. Mondom ezt úgy, hogy lányommal hánytam. Barátnőm nem hányt, fia és lánya van. Anyósom 2 fiával egyikkel hányt, másikkal nem, anyának 2 lanya van, dettó.
Minden egyes nap megkérdezi vki vagy ezt, vagy a sós-édes kívánósság nemi vonzatát, vagy a szódabikarbónás pisi tesztet....miért nem lehet ésszel felfogni, hogy nem jelentenek semmit a falusi ezeréves babonák?
Nekem az elején volt 1x hányingerem. Abszolút eseménytelen terhességem volt. Semmi édeset nem tudtam megenni, még a saját esküvői tortámból sem ettem jóformán semmit. Nem is híztam szinte semmit.
Na, mi a tippetek?
Nem, nem fiam lett. Lányom :)
Ja, és a hasam is fiús volt, ismerős öregasszonyok szerint. Mégis kislányunk született.
1. gyerek: egyszer sem hánytam, rosszullét sem volt. Lány lett.
2. gyerek: nemvárt napján már hánytam, kitartott a 18. hét végéig. Állandó hányingerem volt mindentől. Ő is lány lett.
Sosem hánytam, nem volt ingerem sem rá
Lányt várunk
26+5 hetes vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!