Alexa nevet adom lehet ha kislányom lesz. Vélemény?
Figyelt kérdés
a vezeteknev vege .....cza es ehhez adnam az alexat
Szep csajos nevnek gondolom.
2018. márc. 22. 17:07
1/8 anonim válasza:
Exem kedvenc lány neve, nekem egyáltalán nem tetszik mert az összes Alexa, Alexandra, Szandra akiket ismerek szemetek
2/8 anonim válasza:
A 2 "a" betű egymás mellett szerintem nem a legjobb választás.
Nekem is rohadtul tetszik (illetve semleges volt anno, de azóta gondolkodtam el, mióta 2x is álmodtam azt, hogy lányom született, és ezt a nevet kapta.)
Sajnos nálunk sem megy a vezetéknévhez, így mást választottunk.
De szép név.
3/8 anonim válasza:
"A"-ra végződő vezetéknév mögé nem adnám, nagyon összemosódik.
5/8 anonim válasza:
Szép név, imádom a Lexi becézését, de ha A-ra végződik a vezetéknév én nem adnám, nehéz kiejteni, pl Bárcza Alexa egybemosódik a hangzása.
6/8 anonim válasza:
Ha kislány lesz a babánk (még nem tudjuk a nemét) Alexa lesz. :) De a betűre végződő névhez szerintem sem szerencsés annyira, de nem a világvége. Nem olyan nyelvtörő azérz, mint egy Kovács Csilla.
7/8 anonim válasza:
"A" végződésre nem adnám
Egyébként nekem kifejezetten tetszik
8/8 anonim válasza:
Szép!!! Az első lányunk Alexa, bár i-re végződik a vezetéknév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!