Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes 4D-s ultrahangon...

Judyt77 kérdése:

30 hetes 4D-s ultrahangon kislányom nevet, dugdossa a nyelvét és csücsörít! :-) Ti is ilyeneket láttatok?

Figyelt kérdés
A tiétek is ilyen jókedvű volt? Túlértékelem, hogy el vagyok tőle ájulva, vagy ez normális? ;-) Előtte ettem meg egy sós stánglit. Lehet, annak örült ennyire? De tényleg, a tiétek mit csinált?
2013. júl. 14. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:

Mi mikor voltunk a fiam bemutatta miket tud :)

sokat ásított,ráncolta a homlokat,mint aki mérges,mosolygott :) Jaj,nagyon cukik.Majd meglátod meg jobb lesz idekint :D Csak sajna itt a mosolygásra várni kell egy kicsit :( de megéri :)

2013. júl. 14. 09:34
 2/9 A kérdező kommentje:
Jaj,köszi a választ! Annyira izgatott vagyok, mert ez tegnap történt és olyan kíváncsi lennék, ki mit látott, de te voltál az első válaszoló. Köszi! Szóval produkálják magukat. Ez csodálatos!! :-))
2013. júl. 14. 09:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi leszek:-) én mist bagyok 29+2hkm, és a 31. Yhétre kaptam időpontot. Nagyon nagyon várom... Már a 25.heti 4d-n is csodákat művelt:-)))
2013. júl. 14. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom a 30. Heti uh- on ásított két hatalmasat, eltakarta a kezével az arcát és elaludt. Bármit csináltunk csak durmolt:)
2013. júl. 14. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
A 28. heten a fiam szinten dugdosta a nyelvet, szopta az ujjacskajat :) A 32.heten fel kellett ebreszteni, vegig asitozta az egeszet, majd az uh vege elott 5 perccel elaludt :)
2013. júl. 14. 10:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Akkor szerencse, hogy megettem előtte azt a sós stánglit! Biztos az rázta fel. Kaja után mindig aktív. Köszi a válaszokat!
2013. júl. 14. 10:37
 7/9 anonim ***** válasza:
mi is 30hetesen voltunk, hát a kisasszony végig takarta a kis arcát, az utolsó 5percben nevetet egy hatalmasat, és szerencsére képet is tudtak késziteni róla! Mi a párommal elvagyunk ájulva töle még mindig már 3hete voltunk de minden nap nézük újra és újra! IMÁDJUK
2013. júl. 14. 10:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele! Odavagyok tőle, hogy micsoda cuki! Annyira boldoggá tesz! (A párom ma du. jön haza, biztos ő is oda lesz meg vissza :-) Különben nálam is először a lába volt az arca előtt, akkor mondta a doktornő, hogy kicsit megbolygatja, jobbra-balra mozgatta finoman a hasam és elmozdult. Akkor már csak a kezét tette néha az arca elé, de csak néha. Csodálatos érzés!
2013. júl. 14. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a 27. héten a 4d ultrahangon nagyon takargatta magát, aztán gondolom mivel csokit ettem előtte, hogy kicsit felpörögjön, elkezdte kidugdosni a nyelvét, és nyalogatta a méhlepényt.. :D Nagyon cuki volt, még az ultrahangos hölgy is nevetett, hogy ilyet még nem látott, hogy tetszik neki a méhlepény :D
2013. júl. 15. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!