Van itt olyan aki a 12. heti ultrahangon megtudta a gyerkőc nemét?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 06:41
1/17 anonim válasza:
Szia.
Nekem az első terhességemnél a doki a 12.heti genetikai ultrahangon mondta 80%-ra hogy fiú, 16.héten meg már 100%-ra.
Most várjuk a kistesót, jövő hét hétfőn megyek a 12.heti genetikai ultrahangra hát nagyon kíváncsiak vagyunk:)
2/17 anonim válasza:
Én 4D-sen voltam a 13. héten, akkor azt mondta a doki, hogy úgy néz ki, hogy lány. 3 hét múlva kiderült, hogy fiú :D Szóval ilyenkor szerintem még elég képlékenyek a tippek :)
3/17 anonim válasza:
Nekünk teljesen egyértelműen megmutatták magukat a Fiúk! Kétség sem fért hozzá! :)
4D-s ultrahang volt.
4/17 anonim válasza:
Én megtudtam, meg is lepődtem rajta nagyon, egyértelműen mondta a dokim. Az első kettőnél csak a 20 hét körül látták pontosan. Géptől, na meg szuper dokitól függ.
5/17 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, én ma megyek a 12. hetire és nálunk a kis tesó jön:) Már van egy lassan egy éves lányunk 22-én tölti az egyet:) és most reméljük hogy fiú lesz:)
2013. júl. 10. 07:18
6/17 anonim válasza:
Biztosra mondta hogy fiu lesz..igaza volt. En is azthittem meg valtozhat meg hogy nem latta jol..
7/17 anonim válasza:
Nálunk akkor erős volt a tipp, hogy fiú, a 16. héten már lánynak tűnt, aztán a 20. héten még mindigy lánynak. Szóval nálunk pl. tévedtek :-) De persze nagyon örültünk volt bármelyiknek, ráadásul első baba.
8/17 anonim válasza:
Majdnem biztosra mondták 4d-n 12. héten, hogy fiú. Összekötöttük a genetikai uh-t egy babamozival a Hepinet-nél. Igazuk lett, azóta 4x erősítették meg mások is, hogy fiú :)
9/17 anonim válasza:
Szia!Nekem mindkét terhességemnél már a 12.héten szinte 100%-ra mondták,hogy lányok.Nem is változott a vélemény,most van egy 6 és egy 1 éves lánykám :-)
10/17 petera6 válasza:
Kétséget kizáróan mondta a 12. héten (4D-s uh-ra mentünk kombinált tesztre, de ilyenkor a sima 2D-n állapítják meg a nemeket), hogy kislány. Most 29 hetes vagyok, és minden uh-n kislány továbbra is (sima sztk-s és 4D-s fizetős).
Öcséimnél 12 és 13 éve 2D-n megmondta a nőgyógyász 12. héten, hogy fiúk. Látszott egyszerűen (most megnéztük a felvételeket, és tényleg) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!