Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Azok a bizonyos szurkálások,...

Azok a bizonyos szurkálások, amit a méhszalagok feszülésének tudhatunk be, milyen gyakorisággal tekinthetők normálisnak?

Figyelt kérdés
Nekem eddig naponta egy-két ilyen szurka-piszkám volt,de most 2 napja óránként érzem és egymás után többször is.Nem erősek és csak pár másodpercig tartanak.8 hetes vagyok és minden nyugtatás ellenére nagyon ijesztőek!Túl reagálom?
2008. okt. 28. 18:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Ne aggodj,lesz még rosszabb is:)

Nem mindenkinél egyforma,de nàlam kifejezetten erös szurkàlàsok voltak,söt még most is(21 hetes vagyok)

A doki ir fel neked rà magnézium pezsgötabit,ha szolsz neki,az nagyon jo,legalàbbis nekem bevàlt.

Beszélj az orvosoddal,hogy adjon valamit amivel enyhiteni tudsz.

Azonkivül sok pihenés!

Mig nem görcsölsz erösen,szerintem nincs miért aggodnod!

Boldog babavàràst!

2008. okt. 28. 19:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2008. okt. 28. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!