Van itt aki 6 hetes terhes? Te miket érzel? Mik a Tüneteid?
Szia! Bár én már régen elmúltam 6hetes, de gondoltam megosztom Veled én miket éreztem. Mellfeszülés és bimbófájás volt a legjellemzőbb. Állandóan aludtam volna, vacsorázni 2x kellett és erősebben éreztem az illatokat, szagokat.
(Annak ellenére, hogy akkoriban sokat ettem, 7kg-ot híztam eddig.)
Sok egészséget!
30hetes kismama
Én 7+2 hetes vagyok.
Én a másodikat várom már. A múlt héten eszméletlen hányingerem volt, most már az elmúlt, már inkább csak a cicik feszülnek, de az sem vészes. Az éhség nálam is fennáll, én is folyton éhes vagyok, igyekszem a fő étkezések között kizárólag gyümölcsöt enni, de attól meg még éhesebbnek érzem magam.
Érdekes a lányommal enni nem bírtam a 11. hétig, most meg folyton ennék.
És Te hogy érzed magad?
Folyamatos hanyinger, allando ehseg, melltarto nelkul iszonyuan fajnak a melleim, pedig nem nagyok. Enni nem nagyon tudok, a kaja gondolatatol is felfordul a gyomrom, hust meg vegkepp nem tudok enni. A fozes remalom, minden szagra oklendezek. :( Hat en igy vagyok, remelem hamar elmulik es tudom elvezni a terhesseget.
6+4 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!