Hogyan lehetseges ez?
Figyelt kérdés
5-èn volt inszeminàciò, es ma pozitiv a tesztem.24-èn jönne meg hivatalosan.A doktor megis azt mondta 19-èn teszteljek...hat nem birtam ki ma csinaltam:) Megmaradhat a baba? Ferjem nem hatotta meg, szerintenem jelent ez semmit:(2018. márc. 17. 05:25
1/3 anonim válasza:
Szia..
Attól, hogy a teszt mikor lesz pozitív egyáltalan nem függ, hogy életerős baba fejlődik-e
11 nap telt el az inszem óta, tehát lehet már pozitív ( bár nem annyira gyakori) /egyértelműen pozitív amúgy?/
Hamarabb van peteérésed, ha jól számolom ( vagy stimulalták? )
19-e lett volna a 14 nap...
Vigyázz magadra, ne csinálj semmit ami rázkódással jár, futás..stb.
( persze normál estben ezek nem veszelyések, de inszemnél inkább ne kockáztass) , tudjon jól megtapadni a baba
Drukkolok a hétfői erős pozi teszthez. Kitartás..
Vigyazz magatokra
Irj hétfőn, addig halkan sem merek gratulálni....
2/3 anonim válasza:
Miért ne lehetne pozi??? Mikor volt az ovu? Inszemkor? Nekem igaz term.teherbe eséssel, de ovu után 9 nappal délután pozi lett a teszt! :)
3/3 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok .,hogy irtatok! En mindig a ciklus 8-9-10.napjan ovulalok igy marc 5-en volt a 9. Napom, csak ovitrelle volt elotte, nem stimulaltak. Hat halvany pozitiv, de meg most is latszik a teszt
2018. márc. 17. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!