Van olyan aki szeptemberre várja a babát?
11+2 napos vagyok:), október 4-re vagyok kiírva. Második baba, a “nagy” 16 hónapos. Azon kívül hogy egyfolytában aludnék semmi tünetem nincsen. 3 kilót híztam már, mert abbahagytam a futást, de az elsőnél ilyenkor már 6-ot, úgyhogy ez ahhoz képest szuper! 54 kilóról indultam, ami nem is sok. Nekem nagyobb a hasam, mint az első babánál 15 hetesen. Azt mondta az orvos, hogy azért mert közel van az előző terhesség és minden ki van nyúlva odabenn:). Próbálom takargatni, mert az 12-14 hetes UH-ig nem mondjuk el senkinek. Arra április 3-án megyünk. Picit később fogant a baba, mint a hivatalos számítás, úgyhogy kisebb a Drága.
2018. márc. 17. 11:44
Előző vagyok. Mi minden nagyobb vizsgálatot az Istenhegyi Géndiagnosztikán csináltattunk a Kislányunknál. Most is ugyanoda fogunk menni. Nagyon megbízunk bennük, főleg a Hajdú doktornőben:).
2018. márc. 17. 11:47
Üdv itt!
Nekünk 1 nappal volt a legutóbbi kisebb a mérete, azt mondta az orvos, hogy nem lényeges mert a ciklusom 30 naposak voltak, illetve említette, hogy majd a 12. heti vizsgálaton mindent pontosítani fogunk. Van aki "behozta" magát addigra, van aki nem de minden rendben, csak valóban később fogant. A nagytesó kisfiú vagy kislány? Szuper ez a kevesebb korkülönbség, mindig is így szerettük volna a párommal, de kicsit megijedtem az első trimeszterben szerzett tapasztalatokról, azt hittem sosem leszek túl rajta. Nyilván már halványodik a rossz emlék, és mindent megér ez a cseppség, úgyhogy majd kiderül, hogy tartjuk-e magunkat az eredeti elképzeléshez. :-D
2018. márc. 17. 11:51
Most amiatt számít, mert 6 nappal kisebb, mert nem akarunk egyik irányba se lecsúszni az első nagy UH-ról. Fogamzásgátlót szedtem elötte, úgyhogy nem tudjuk mikor fogant, első babánál is ez volt. Túl is vittem 1 héttel:). Amúgy tényleg nem számít mekkora:). Kislány, szeretnénk, ha Ő most kisfiú lenne, de természetesen az a fontos, hogy egészséges legyen. Még egyet tervezünk még, én titkon kettőt, úgyhogy nem bánnám ha a harmadik ikrek lenne:D.
2018. márc. 17. 11:56
Nálunk van/volt esély ikrekre mert az én családomban mind2 részről vannak ikrek. Valószínű, hogy egyedül van a kicsike, amit nem is bánok mert legalább ki tudom jobban élvezni a babázást. Egyedüli, de annál nagyobb segítségem csupán a férjem, de ugye neki dolgozni kell így egy ikrekkel elsőre biztos sokkal nehezebb lett volna. Már egy gyakorlottabb anyukának biztos más lenne, legalábbis laikusként így gondolom jelenleg. :-) mi is hallottuk az Istenhegyit, végül a magán dokim mellett döntöttünk, amit azóta megváltoztatnék de késő lenne, hiszen 2 héttel előtte be kell jelentkezni és mi már így is 12 hetes kört betöltöttük, majd a következő ajánlott genetikaira már oda megyünk. :-) akit ismerek, és ott voltak mindenki pozitív élménnyel és elégedetten távozott.
2018. márc. 17. 12:10
Jelen. :)
Szept. 17, +5 kg, és 8. héttől látszik, viszont én nagyon vékony alkat vagyok.
2018. márc. 19. 17:57
27/31 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek:) vannak rosszuletek meg ? Nekem meg igen mindig 15.hétben vagyok de estére iszonyatosan hányingerem van.
12+3 és vannak még sajnos. Már közel sem úgy mint pár héttel ezelőtt, de akadnak nehéz reggeleim... Az elmúlt 2 napot hányással kezdtem :-( alig várom, hogy könnyebb legyen!
2018. márc. 19. 22:47
29/31 A kérdező kommentje:
Kitartás nekem az esték szörnyűek azt hittem már elmúlik. Első baba ?:)
Igen, első baba. Volt nekem is hogy estére hatalmasodott igazán el, az utóbbi időben ez kifejezetten reggelre stabilizálódott :-D
2018. márc. 20. 18:48
Kapcsolódó kérdések: