Aki eleve pocakkal kezdi a terhességet-kitágult hasizomra gondolok, előző terhesség, vagy kis plusz súly miatt- annak egy darabig "belenő" a baba a hasába, vagy tolja maga előtt a pocakot?
Erre én is kiváncsi vagyok, ígyis kismama pocakom van, minden évben mikor lekerül a nagykabát már kezdenek gratulálni :)
4 éve szültem.
Szerintem tolja maga előtt, mert ha sokat eszem akkor is egyből nagyobb. Persze lehet nem így lesz, de én így gondolom.
Szia!
!. terhességem 12. hetében vagyok. Mindegyiket 54kg kezdtem és óriási hasam lett a végére+ sokat híztam, ha ránéztem valamire már attól :o de kellett mert első 6 hónapban lementek, viszont a hasizmom nem erősítettem vissza :( :( így minden terhesség után nagyon hamar látszódott. Nem nő bele...kérdésedre a válasz :D
Idézem 6-os: "vagy kis plusz súly miatt-"
Nem csak a szétnyílt hasizomra kérdezett rá.
De abba se "nő" bele baba, azaz nem csak akkor lesz nagyobb a has mérete, amikor már a baba mérete is indokolja, hanem egyből, mert nem tart a hasizom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!