Terhesség alatti szakítás! Félek tőle? Mit csináljak?
Párom 27 éves.Én meg 20.De van elég sok hibája amit fel lehet neki róni.
Most nem kezdek bele de a lényeg a lényeg nem túl felhőtlen mostanába a kapcsolatunk.A mindennapos már már majdnem tettlegességig fajuló viták. (Párszor megütött)
Sajnos tök átlagosak már.Eddig 3-szor fordult elő.
Azt le sem irom hogy beszél velem..
Valamint azt sem hogy viccből mit szokott nekem mondani...
Tegnap kora este teszteltem egy erős pozitívat.
Bementem hozzá a munkahelyére.
Meghatódott elsírta magát örömében.
Este megbeszéltük anyumékkal is a dolgot.
A párom nagy boldogan meghatódva mesélte hogy mennyire de mennyire boldog.
Erre!Ma is meg tegnap is egyszer egyszer megjegyezte az abortuszt....
Mert ha én nem megyek el most dolgozni ő nek fog eltartani és akkor a gyereket se fogjuk tudni...
Most két hónapja vettünk ki önállóan albérletet
A szüleimnek ebbe 260 ezer forintja van benne.
Az ő szülei nem támogatták őt semmivel.
120 ezer forinttal tartozik a családomnak.Ezt apámék üzenték neki.
Most 40 ezret kifizetett rám azota ő ezt nekem felhántorgatja..
Pedig ez még csak egy kis tortaszelet amivel tartozik a családomnak.
Most ugy nez ki hazaköltözünk vidékre de csak pár hónap múlva addig még dolgozok itt pesten én is.
Komolyan nem tudom azt az elsöprő boldogságot érezni moat amit kellene
Kezd kitisztulni a fejem.
És arra gondolok lehet mire ez a baba világra jön külön leszünk.
Én sem akarok anyáméj nyakám élni nyilván..
Na hát akkor megérdemlitek egymást. Csak csóri gyereket nem. Ebben fog felnőni, a 2 gyökér szülője bántja egymást.
Amúgy nem kicsim, te nem vagy domináns. Ti mindketten erőszakos, unintelligens emberek vagytok. A gyereknek elvetetve is jobb lenne mint egy erőszakos családban felnőni.
Akkor majd mindketten veritek a gyereket is? 😳
Ne haragudj, de nektek nem való kisbaba!
Én is sajnálom szegény kicsit.nehéz sorsok vannak.az anyja csak nézni fogja ahogy veri őt is az apja, nem fogja megvédeni.
Nem egy ilyet láttam. Ahol apa szidalmaz veszekszik zsarol ordit a gyerekkel, mert bepisilt, masik apuka meg azert mert megszolalt beszelgetett a kisgyerek miközben az apa beszelt, egyik esetben sem védte meg az anya a gyerekét. Millio ilyen van. Ez is egy ilyen lesz :(
M az, hogy könnyű mondani??
Ne haragudj, de szakítani 20 évesesen nem annyira nehéz.
Ha meglesz a gyerek, akkor sokkkal nehezebb lesz.
Kifogásokat gyártani valóban könnyebb.
Az nem így működik, hogy ezt láttam ilyen lettem., jól jegyezd meg
Sajnos az én férjem is ezt látta..( anyaotthonba menekülés...stb), az anyja mégis visszament az apjához. Tudodmennyi lelki sérülést kaptak a tesójával?
Jah, mert az anyja úgy gondolta, hogy hát kellene egy testvér is a gyerekének..
Egyik fiú sem lett olyan, mint az apja... Csak mert azt látta... Kifigás csak.
Úgyhogy az nem mentség...
Anyósom 55 évesen még mindig mentségeket keresett, hogy könnyű mondani.. Hisz 2 gyerekkel..nem olyan egyszerű lépni..
64 évesen már tudod mit mond?
Mindenki a sajat sorsa kovácsa,
sajnos elhitte, hogy egyedül nem boldogulna,
Hogy ezeket ő váltotta ki.
Nem figyelt oda, mikor mit mondott,
Feldühítette az öltözködéssel,
Mi az, hogy éjjeli műszakot vállalt,
Mi az, hogy nem időben van ebéd,
Mi az, hogy sír a gyere(e) ( hallgattassa el)
pedig már most is látja, hogy a házasságában is egyedül volt, és tulajdonképpen ha nem lett volna a gyerekek apja képben, akkor egyrészt nem állandóan azzal kellett volna foglalkozni, hogy mihez mit szól a férje, a konfliktust kerülni egy idő után, hogy a gyerekek előtt ne verje meg, másrészt lehetősége lett volna normális kapcsolatra.
Ehhez pedig neki ennyi év távlatából is csak egy AA klub által szervezett hozzá hasonló traumákon átesett csoport segített.
( mert apósom egyébként anyósom 49 éves korában meghalt)
Végig kell gondolnod, hogy mit szeretnél az élettől..
De leginkább milyen életet szertnél a gyerekednek biztosítani.
Tisztáztuk, ez fontos, hogy a gyerek így vagy úgy is marad. Ez is egy lényeges döntés, mert nem mindenkinek evidens...
Te már nem cak magadért felelsz, hanem a gyerekedért is.. ( ha a te álláspontodat nézzük, akkor majd ő is nőverő lesz,, mert ezt látja otthon? Vagy azt neveled belé, hogy normális, ha az egyik fél veri a másikat? Hogy a férfi bántalmazhatja simán a párját?
19
Egyetértek... Csak ritkább
18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!