Terhesség alatt mennyire borul ki egy nő?
Ez ma a rend. Régen is voltak hormonok, csak akkor nem hisztiztek a nők a terhesség miatt, mint most.
Én 3 hónapig egyfolytában epét hánytam, még sem hisztiztem. Sőt! Ugyanúgy dolgoztam, ahogyan azelőtt.
Talán a barátnődnek az a baja, hogy nem akar még gyereket.
Van, aki szerencsés és nagyobb hormonborulás nélkül megússza az egészet. Még hogy régebben nem voltak ilyenek a nők?! Jaj, dehogynem! Anyukám rengetegszer mesélte, hogy képes volt apámat éjszaka elszalajtani fagyiért...Ők is hisztiztek, kiborultak, csak ez nem a szép rész, amit elmesélnek anyánk, nagyanyáink...
Nálam csak az utolsó trimeszterben jött elő, de inkább érzékenység. Képes vagyok elsírni magam egy mese főcímdalán, vagy két napja a férjem cégénél a mikulás ünnepségen énekelt egy kislány, én meg alig tudtam visszatartani a bőgést, törölgettem a könnyeimet.
Ha valóban várandós a barátnőd, akkor legyél vele türelmes, valószínűleg ő is megijedt a baba gondolatára. Hidd el, elmúlik ez a megborult időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!