Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt mennyire...

Terhesség alatt mennyire borul ki egy nő?

Figyelt kérdés
A történet a következő. Hétfőn (12.02.) egyik pillanatról a másikra "meghülyült" a barátnőm. Minden nagyon jó volt, ahogy szokott lenni, majd egyszer csak elkezdte mondani, hogy fél, hogy megcsalom és ,hogy lehet picit szünetelnünk kéne. Majd estére nagyon bunkó volt velem és szakított. Hozzáteszem, semmi gond nem volt a kapcsolatunkban. Egy helyen dolgozunk, a héten próbált elkerülni, de tegnap odajött hozzám és azt mondta, nagy valószínüséggel terhes. Ugyanis nagyon rosszul van (láttam is rajta), hányás, hányinger, émelygés, szédülés, fáradékonyság, ma van a 4. napja, hogy késik neki. Azt mondja, 3 napja kezdődött ez az egész, vannak pillanatok, hogy csakugy a semmin elsírja magát, majd a másik pillanatban kicsit vidámabb és azt mondta, hogy gondolkodni sem tud. Tudom, hogy ilyenkor a Nők nagyon kemény dolgokon mennek át, de remélem, hogy ennek a "keveredésnek" a hatására viselkedett velem úgy és azért dobott csak ki. Más biztosan nincs a háttérben, mert együtt éltünk és még csak ideje se lett volna arra, hogy más pasikkal találkozzon ,ráadásul Ő nem is olyan. Nagyon szeretné megtartani a gyereket és én is. Tegnap sokszor ölelkeztük és az egyik munkatársam utána meg is jegyezte nekem, hogy látja a lányon, hogy nagyon szeret engem.(Ő szintén Nő) Én is éreztem rajta, hogy jól esik megölelnie, és hogy Ő is bújik hozzám. De mégis félek, mert nem szeretném elveszíteni, főleg most, hogy valószínű, babánk lesz. Mellette szeretnék lenni, de tudom azt is, hogy sok Nő ilyenkor szeret egy kicsit egyedül lenni és nem akarom magamra haragítani. A segítségeteket kérném, hogy mit tegyek? Szerintetek emiatt borulhatott ki annyira a multkor?

2013. dec. 8. 18:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból írom,hogy nagyon! :(
2013. dec. 8. 18:05
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
A hormonok nagyon felborítják az állapotos nő szervezetét. Mindenbe képesek vagyunk mindenféle hülyeséget belegondolni. Velem is előfordult, hogy egy félórás késés miatt majdnem borítottam az egész kapcsolatomat.
2013. dec. 8. 18:06
 3/24 anonim ***** válasza:
30%

Ez ma a rend. Régen is voltak hormonok, csak akkor nem hisztiztek a nők a terhesség miatt, mint most.

Én 3 hónapig egyfolytában epét hánytam, még sem hisztiztem. Sőt! Ugyanúgy dolgoztam, ahogyan azelőtt.

Talán a barátnődnek az a baja, hogy nem akar még gyereket.

2013. dec. 8. 18:10
 4/24 anonim ***** válasza:
45%
Bocs. Trendet akartam írni.
2013. dec. 8. 18:10
 5/24 A kérdező kommentje:
Akkor kicsit megnyugodtam, nagyon szeretem és mellette szeretnék lenni, főleg most. Jövőhéten megy orvoshoz, akkor minden kiderül. :)
2013. dec. 8. 18:12
 6/24 A kérdező kommentje:
3-as: Beszéltünk róla, hogy szeretnénk gyereket, viszont nem tervezgettük előre, hogy akkor na most azonnal terhesnek kell lennie. Úgy voltunk vele, ha akar jönni, úgyis jön. :) Ráadásul tegnap Ő mondta először, hogy szeretné megtartani.
2013. dec. 8. 18:14
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
én is így gondoltam mnt a hármas 2 gyereket szültem végighánytam az első 3 hónapot de nem voltam hisztis. De most a 3. babával...hihetetlenül, pedig nem hányok nem vagyok rosszul.Folyamatosan kitörök, nekiesek a férjemnek, elsírom magam mindenen stb...most úgy tűnik ez jutott nekem.
2013. dec. 8. 18:43
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Tény és való, hogy a hormonok miatt a kismama érzékenyebb lesz, de ez az érzékenység még messze elmarad az ok nélküli hisztitől.
2013. dec. 8. 19:15
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Negyedik hónapban vagyok, de nem tapasztaltam még ilyet. Átmeneti fáradtságot, émelygést, stb igen, de a hangulatom stabil.
2013. dec. 8. 19:15
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Van, aki szerencsés és nagyobb hormonborulás nélkül megússza az egészet. Még hogy régebben nem voltak ilyenek a nők?! Jaj, dehogynem! Anyukám rengetegszer mesélte, hogy képes volt apámat éjszaka elszalajtani fagyiért...Ők is hisztiztek, kiborultak, csak ez nem a szép rész, amit elmesélnek anyánk, nagyanyáink...

Nálam csak az utolsó trimeszterben jött elő, de inkább érzékenység. Képes vagyok elsírni magam egy mese főcímdalán, vagy két napja a férjem cégénél a mikulás ünnepségen énekelt egy kislány, én meg alig tudtam visszatartani a bőgést, törölgettem a könnyeimet.

Ha valóban várandós a barátnőd, akkor legyél vele türelmes, valószínűleg ő is megijedt a baba gondolatára. Hidd el, elmúlik ez a megborult időszak.

2013. dec. 8. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!