Terhesség alatt mennyire borul ki egy nő?
A legelején szerintem még nincs akkora hormonlöket. Inkább a szituációtól ijedt meg az okozhatja a bizarr viselkedést. Üljetek le és beszéljétek át, szerintem az a leghasznosabb. HAdd beszélje ki magából a félelmeit, az is nyugtató hatású.
Teljesen tervezett gyerekkel én is megijedtem, amikor pozitív lett a teszt. Hogy ez végleges, hogy felkészültem-e, hogy megváltozik az életem, stb. Egyfajta természetes krízishelyzet, de idővel és kifelé kommunikációval gyorsan rendeződik.
Lehet egy nő "hisztis" mert a pasik szerint ez a hangulatingadozás annak számít.
Megértem a kérdező pánikolását, én sem hallottam még ilyen színtű érzékenységről, hogy kidobná a párját!
Lehet Ő egyébként is egy kicsit hisztisebb fajta.
Minden nőnek lehetnek hangulatingadozásai, kérdező, ne aggódj, mindent beszéljetek meg, mi hogy lenne jó, és nem lesz semmi gond.
egyébként a legtöbb nő (szerintem) ilyenkor nem egyedüllétre vágyik, hanem a párjára :) Grat a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!