Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt mennyire...

Terhesség alatt mennyire borul ki egy nő?

Figyelt kérdés
A történet a következő. Hétfőn (12.02.) egyik pillanatról a másikra "meghülyült" a barátnőm. Minden nagyon jó volt, ahogy szokott lenni, majd egyszer csak elkezdte mondani, hogy fél, hogy megcsalom és ,hogy lehet picit szünetelnünk kéne. Majd estére nagyon bunkó volt velem és szakított. Hozzáteszem, semmi gond nem volt a kapcsolatunkban. Egy helyen dolgozunk, a héten próbált elkerülni, de tegnap odajött hozzám és azt mondta, nagy valószínüséggel terhes. Ugyanis nagyon rosszul van (láttam is rajta), hányás, hányinger, émelygés, szédülés, fáradékonyság, ma van a 4. napja, hogy késik neki. Azt mondja, 3 napja kezdődött ez az egész, vannak pillanatok, hogy csakugy a semmin elsírja magát, majd a másik pillanatban kicsit vidámabb és azt mondta, hogy gondolkodni sem tud. Tudom, hogy ilyenkor a Nők nagyon kemény dolgokon mennek át, de remélem, hogy ennek a "keveredésnek" a hatására viselkedett velem úgy és azért dobott csak ki. Más biztosan nincs a háttérben, mert együtt éltünk és még csak ideje se lett volna arra, hogy más pasikkal találkozzon ,ráadásul Ő nem is olyan. Nagyon szeretné megtartani a gyereket és én is. Tegnap sokszor ölelkeztük és az egyik munkatársam utána meg is jegyezte nekem, hogy látja a lányon, hogy nagyon szeret engem.(Ő szintén Nő) Én is éreztem rajta, hogy jól esik megölelnie, és hogy Ő is bújik hozzám. De mégis félek, mert nem szeretném elveszíteni, főleg most, hogy valószínű, babánk lesz. Mellette szeretnék lenni, de tudom azt is, hogy sok Nő ilyenkor szeret egy kicsit egyedül lenni és nem akarom magamra haragítani. A segítségeteket kérném, hogy mit tegyek? Szerintetek emiatt borulhatott ki annyira a multkor?

2013. dec. 8. 18:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
igen, csak ha tudja, hogy mellette állok és támogatom, szeretném a gyereket és öt is, akkor miért kell ezen ennyit gondolkodnia? Nem az minden nö vágya, hogy egy szeretö, gondoskodó apa legyen mellette? Ha mégis úgy lenne, hogy nem szeret már, akkor miért akarhatja ennyire tölem ezt a gyereket?
2013. dec. 10. 03:10
 22/24 anonim ***** válasza:

Én pont most kezdtem a 4.hónapot,hát,eddig nem volt "idegileg" semmi bajom.

Tegnap viszont a 16 hetes vérvételen kiborultam,pedig egyáltalán nem jellemző ez rám.

Tapasztalatból szólok,hogy rosszul szoktam lenni(csak,hogy tudjanak készülni) és akkor olyan félig komolyan,picit gúnyosan megjegyezte a nő,aki a vért vette,hogy mi lesz velem a szülésnél.Én erre közöltem,hogy császár lesz.Persze nem hagyta szó nélkül,hogy igenis olvassak utána meg jobb természetesen meg mit tudom én.

Akkor még minden ok,de mikor kimentem,eltört a mécses sajnos,bőgtem,mint a nemnormális,hogy engem senki ne akarjon kioktatni,mi köze hozzá,minek ijesztget,elég bajom van enélkül is bőven stb...(daganat miatt lesz császár többek közt)

Szerintem személy és helyzet függő,hogy kit hogy érint az adott pillanatban valami.

2013. dec. 10. 13:31
 23/24 anonim ***** válasza:
Kérdező...hagyd abba, mert már most Te kedztél el hisztizni :) Nyilván azért van a párod veled, mert együtt szeretné Veled felnevelni a gyereket és szeret. Felesleges ilyenek miatt aggódni, elsősorban a pároddal kell törődj neki nagyobb szüksége van a támogatásra mint Neked. Állj a sarkadra, és ne olyanokon agyalj hogy biztos elhagy..akkor már rég megtette volna!
2013. dec. 10. 13:40
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a kora miatt akarja annyira azt a babát?

Van baba, kiderült már?

2013. dec. 10. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!